”Räddade” migranter på Medelhavet, riskerar 25 års fängelse

ILLEGAL INVANDRING. I Grekland står en grupp tidigare sjöräddare nu åtalade för människosmuggling.En av dem är irländaren Sean Binder, som riskerar upp till 25 års fängelse. Själv hävdar han sin oskuld och menar att rättegången kommer få stora konsekvenser, rapporterar Sveriges Radio.

”Det här fallet blir prejudicerande. Om vi fälls för människosmuggling när vi försökt hjälpa människor kommer det få negativa konsekvenser för sjöräddare runt om i Europa”, säger Sean Binder.

-Pettersson tittar på Sean Binders Instagram och konstaterar att han inte är en sjöräddare utan en aktivist och människosmugglare. På Instagram finns de vanliga vänsterblivna symbolerna, han gillar inte Trump, men gillar Black Lives Matter, är en så kallad anti-rasist, amnesty osv.

Sean Binder och hans polare behöver ett rejält straff, de lockar människor till Europa och farliga resor på havet och är medansvariga till att en del av dem drunknar. De är inte sjöräddare utan bedriver färjetrafik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “”Räddade” migranter på Medelhavet, riskerar 25 års fängelse

 1. Ja, en fällande dom kommer få konsekvensen att färre drunknar. Undrar hur många Sean är beredd att offra för att få rädda de som lyckas och känna sig god?

 2. Tack Sean för att du hjälpt till med folkutbytet i Sverige!

  Du är verkligen godheten personifierad. Hoppas din rumskamrat i fängelset ger dig så mycket kärlek som du förtjänar..

 3. Grekland agerar rätt. De sätter ner foten mot alla de NGOer som agerar i det ”godas tjänst”.
  Den östra försvarslinjen fungerar väl hyggligt bra nu från Grekland i söder till Finland i norr.
  Tyvärr så är det stora brister i försvarslinjen i söder och väster.

  10
  • Hej Kent!
   Skånelinjen, eller Per Albin-linjen är en mer än 50 mil lång försvarslinje längs Skånes kuster.
   På senare år har den saboterats av Staten. Kostat mycket pengar. (Man har bilat bort ståldörrarna och gjutit igen bunkrarna.)

   Jag har talat med några militärer med Kaptens grad eller mer. De har bekräftat vad jag tror. Försvarslinjen skulle ha haft försvarsvärde än idag om den inte förstörts.

   Särskilt för invasionstrupper med svag beväpning.

   Sådant som sker runt om i Europa på senare tid.

   Till exempel är jag som före detta värnpliktig soldat förvånad över att inte Polska Armen skjutit skarpt vid angrepp med teknisk utrustning. Det är faktisk väpnat angrepp. Jag tänker på gränsen mot Vitryssland nu i höst.

   Om du har orken ber jag dig att snoka reda på vem som beslutat att sabotera en del av Sveriges försvar och skicka ditt material till Petterssonsblogg.se

   Med vänlig hälsning
   Jönsson.

 4. Sådana som denne Sean Binders har många liv på sitt samvete, eller skulle ha om de nu haft något samvete. Dessa aktivisters aktiviteter har lockat ut många på havet i rangliga båtar. Långt ifrån alla blir ”räddade” i tid. Till detta kommer att befolkningen i mottagarländerna utsätts för den brottslighet allt för många av dessa migranter ägnar sig åt.

  25
 5. Svenska kustbevakningens skepp var ju också i medelhavet och körde migranter. En färja och en oljetanker kolliderade vid Göteborg, hur kan då deras skepp vara på annan plats?

  27

Kommentera