Goda nyheter för Afrika

KLIMAT & MILJÖ. Goda nyheter för Afrika. Ju mer CO2, desto grönare kommer det att bli och det är inte bara i Afrika det händer utan i hela världen.

Det är inte torkans fel – stoppa biståndet, rädda Somalia och Afrika, har jag skrivit på bloggen flera gånger och som insändare i lokaltidningen för runt 15 år sedan.

Torka återkommer i Somalia och grannländerna lika ofta som vi har snö och isvintrar, det vill säga väldigt regelbundet. I norr går det inte att odla under tor..vintern men det finns ändå mat året runt utan bistånd.

Det är något fel på Afrikaner som inte kan försörja sig i det oerhört rika och inte överbefolkade Afrika…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Goda nyheter för Afrika

 1. De äter upp utsädet och tänker inte på morgondagen. Så fick jag det förklarat då jag frågade. Det finns en del projekt igång. Svält och elände sker genom historien där krig råder.
  Man kan inte bomba till demokrati och fred. USA har försökt igen och igen med katastrofala resultat som Europa får betala genom migrationen.

  24
  • USA bombar för att komma åt råvarorna och att de måste följa deras på bud
   När de inta kan bomba så skall det införas sanktioner

   10
 2. Jaha, är det inte vi som ska stå för deras försörjning .
  Då kommer väl alla godhetsknarkare må dåligt .

  18

Kommentera