Socialdemokraten Staffan Hildebrand förgrep sig på 13-årig pojke

BROTTSLIGHET. Socialdemokraten och regissören Staffan Hildebrand, 75, förgrep sig sexuellt på en 13-årig pojke.

Staffan Hildebrand Pressbild

Boken ”G som i gärningsman” som kommer ut i dag skildrar hur Hildebrand med löften om filmroller, utlandsresor och jobb i filmprojekt förmådde två pojkar – 13 och 15 år gamla – att ha sex med honom.

Jag var ett barn. Han förstörde hela mitt liv, säger den då 13-årige pojken.

Staffan Hildebrand medger: – Nu med den kunskapen, med Metoo och allt det här… självklart är det fel. Jag har gjort fel och jag vill be om förlåtelse.

-Pettersson tror inte det var någon engångsförsyndelse även om Staffan Hildebrand säger det.

Hildebrand har även tagit en 13-årig thailändsk pojke till Sverige under förevändning att pojken skulle adopteras. Efter några månader flögs pojken tillbaka. Det funkade inte sa Hildebrand.

Staffan Hildebrand har hela sitt liv stått nära den socialdemokratiska rörelsen. Han startade sin karriär som redaktör för Stockholms Socialdemokratiska Ungdomsdistrikts medlemsorgan Ung Mening i början av 1970-talet. Flera av hans filmer har bekostats av statliga bolag och LO.

En i gänget med andra ord.

-Pettersson läser att Hildebrand en gång gjorde en film med Paolo Roberto, som straffades hårt och blev av med alla uppdrag när Paolo erkände att han köpt se. Undrar hur Staffan kommer att Straffas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Socialdemokraten Staffan Hildebrand förgrep sig på 13-årig pojke

 1. Minns en händelse på Stockholms Filmfestival 1999 där Staffan var inbjuden i en paneldiskussion. Han anlände till lokalen tillsammans med en 19-20 år gammal asiatisk man. Att Staffan hållit på med unga pojkar var välkänt då och sedan länge men eftersom Sverige saknar granskande journalistik har han lyckats hålla på med detta i decennier. Bura in honom.

 2. Ännu en socialist påvisas som ett sexuellt rovdjur som ohämmat skördar sina offer under skydd av partiboken.

 3. Åsa Lindeborg skriver om Hildebrand i Aftonslasken och avslutar med orden,”Frågorna jag ställer är ärligt öppna. Jag vet själv inte svaret. ”

  Jag skall svara henne och hela mainstreammedia. Hildebrand har handlat som en pedofil. Jag bokstaverar P-E-D-O-F-I-L.

  Inte en enda av MSM (SVTs ”kulturkvart” inräknad) skriver ut eller säger detta. Och observera han är förmodligen fortfarande pedofil. Forskningen är samstämmig, det är inget som kan botas eller försvinner, om ändock förmågan minskar med åren.

  24
  1
 4. Ingen risk att någon såsse kommer att hängas ut nu när regimens nya CENSUR/kultur-minister har handplockats för sina bedrifter om att hatbrott-stämpla och begagna censur-saxen. Om ”Alice Bah-sanning eller Kunke” betedde sig som hämtad direkt från DDR, så kommer den nya häxan att bli sju resor värre. Allt som inte faller regimen på läppen kommer att betraktas som hatbrott medan de regimvänliga medlöparna kommer att bli rikligt belönade för sina anpassade lögner. Jeanette Gustafsdotter har en ruggig bakgrund på de PK-trognas sida.

  26
  1
 5. När jag var barn på 60-talet, kallades dessa under*******or ”fula gubbar”.
  Båda mina föräldrar varnade mig för att gå nära dem.

  I 17-årsåldern såg jag och mina vänner en så där djävul, som satt och masturberade i bastun på badhuset. Vi samlade oss och stod vid dörren, pekade finger och skrattade.

  Vi borde dock i samlad aktion ha lyft upp fanskapet och brännmärkt den fan på bastuaggregatet, så att han på det viset fått ett permanent märke i arslet:

  ”ÖLYT”

  17
  4
 6. Klart att han ska straffas!
  Och det finns bara ett straff som är gott nog för en sådan fruktansvärd gärning..
  Och det är döden.
  Men först skall han våndas och ersätta alla dom stackare som han har våldtagit, med allt han äger och har.
  Sen skall han avrättas som den simpla och usla råtta han är!
  Men tyvärr så har vi inga straff för brottslingar i detta idiotland Sverige längre!!
  Här straffas istället brottsoffren och pensoner som säger sanningen!
  Landet bakofram, skapat av landsförrädare=socialister!

  20
  3
 7. Han har säkert Partibok, och går då under Radarn som andra Socialdemokrater.

  Ser på sociala Medier en snnan Röding, nämligen Carina Bergfeldt som blir hånad för
  sina Mediokra kunskaper i allmänbildning, ändå var det den damen som visste precis hur
  USA skulle styras, och försatte inte något tillfälle att markera hur korkad Donald Trump var?
  Jisses, Världen är större än Södermalm, även om många som vistas där tror Motsatsen.

  34
  1
  • Efter några långvariga strömavbrott, som deras kompisar i tokpartiet MP ordnat med, blir det säkert en annan stämma utanför lattefiken. Gärna när temperaturen smugit ner till -20 så har de ngt att yla över och skylla på klimatet och koldioxiden!

   10
 8. Har också läst artikeln om honom. Ganska inlindat för att handla om ett pedofilsvin. Hela historien skapar också frågor om hans vänkrets och S-mecenater med makt. Usch….

  37
  1

Kommentera