Två klanmedlemmar döms för brott igen

VÅLDSVÅGEN. Vi har genom åren skrivit massor om släkten Ali Khan på bloggen. I släkten Ali Khan finns runt 80 procent av alla män i polisens register. Det är en familj som enligt brottsdomar sprider skräck, tystar vittnen under vapenhot och kopplas till mord, utpressningar och våldsdåd. Många av dem har varit grova brottslingar i hemlandet och kommit till Sverige enbart för att begå brott. Sverige, ett rikt land, med mycket bidrag, låga straff och naiva politiker är perfekt för den som vill leva kriminellt.

I slutet på maj pågick ett våldsamt upplopp i Hjällbo i Göteborg mellan två grupperingar, bland annat det kända släktnätverket Ali Khan. Flera från släktnätverket var inblandade. En annan händelse rör en misshandel av en ung man.

Två bröder från släktnätverket Ali Khan döms nu till fleråriga fängelsestraff för grovt olaga hot, grovt vapenbrott och misshandel, skriver Göteborgs-Posten, bakom betalvägg.

I åtalet fanns även en händelse som rörde en skjutning av en man i 30-årsåldern i juni. Mannen fick svåra skador men har inte velat ge någon information. I det fallet reducerade tingsrätten rubriceringen från mordförsök till grovt olaga hot.

Göteborgs tingsrätt, B 10245-21, dömer Osman Ali Khan, född 2000, till fängelse i tre år för grovt vapenbrott och grovt olaga hot, samt Hassan Ali Khan, född 2002, (bor på SIS ungdomshem i Kalix) till fängelse i ett och ett halvt år för misshandel, grovt vapenbrott och grovt olaga hot.

Advokaternas arvoden uppgår till sammanlagd 380.000 kronor.

Om Hjällbo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Två klanmedlemmar döms för brott igen

 1. ”Kriminella klaner demonstrerar sin makt över Sverige”, skriver Dick Erixon i tidningen ”The Conservative”. Här kan man läsa att polisen i en hemlig rapport listat 36 kriminella släktnätverk i Sverige, varav flera är väletablerade och brottsaktiva sedan 35 år tillbaka. De största familjerna har dessutom starka förgreningar till andra länder. Klanerna utövar en stark social kontroll och mutar inte sällan in ett geografisk område som de anser att de bestämmer över. Budskapet till polis, svenska myndigheter och samhället är: ”Vi tillskriver inte er någon auktoritet, – vi skiter i er”. Författaren och föreläsaren Per Brinkemo som i flera år arbetat med att sprida kunskap om hur dessa klaner fungerar, menar att dom kan vara systemhotande, vilket är oerhört allvarligt.
  https://theconservative.online/article/kriminella-klaner-demonstrerar-sin-makt-oever-sverige

  Fotnot:
  Dick Erixon är chefredaktör för SD:s webbtidning Samtiden, och tidningen ”The Conservative” ges ut av” Alliance of the Conservatives and Reformists in Europe”, vars medlemsgrupp (ECR) Sverigedemokraterna tillhör.

  16
  • Ja, de gör ju det för att sossarna har kontrakt med muslimska brödraskapet
   sedan 1999.

   Kontraktet säger bl.a. att sossarna ska bidra till att ”muslimerna får positioner
   i alla viktiga styrelser i Sverige, inklusive regeringen ” .

   – grunden till det förfall vi upplever ?
   – grunden till alla ”segregerade områden”
   – eller ”utsatta områden”
   – eller ”no go områden”
   – eller områden där kriminaliteten regerar
   – eller områden där det är dags för undantagstillstånd ?

   10
 2. Skilj på begreppen !

  Invandrare har tagit sig till Vårt Fosterland för att utnyttja oss.

  Svenskar som är födda i annat land är en del av bidragen till
  välfärden i Vårt (gemensamma) Fosterland !

  Tack alla ni i den senare gruppen !

  23
  2
 3. 80% i polisregistret. Samma sak var det med det sk zigenarregistret i Skåne, men då blev det ett jävla liv.

  49
 4. Nog borde det väl finnas ett behov av att provskjuta de nyligen inköpta patriot-robotarna…

  38
  2
 5. Invandring av folk som producerar har alltid varit lönsam, de som inte gör sin del ska ut igen.

  36
 6. En snabb process och inget annat straff än utvisning på livstid, för brottslingen och hans familj.
  Detta iscensatt vid alla brott med klanmedlemmar, torde minska den totala kriminaliteten drastiskt.

  43
 7. Invandringen lönar sig, har våra politiker mer eller mindre tryckt in i våra huvuden. Skakade man på huvudet och inte höll med på 90-talet blev man brunsmetad och kallad rasist. Men nu vet vi. Invandringen lönar sig faktiskt. Åtminstone för de invandrande kriminella och för alla dem som har sin inkomst kopplad till otrygghet såsom säkerhetsbranchen mm.
  Undrar om det är någon som tror att Morgan kommer att göra något åt detta.

  49

Kommentera