10 thoughts on “Nya Tag Med Maggan

 1. Fullständigt inkompetenta, eller medvetet onda! Det är vad sossar är!

  De gör ju bara fel! Det är bara att se på utvecklingen (läs avvecklingen) under deras 7 år, hittills.

  Så antingen är det medvetet! Att de vill ha det så här. “Härska genom att söndra!” Eller också är de FULLSTÄNDIGT inkompetenta, och kan INGET!

  NÅGOT ANNAT SVAR PÅ FRÅGAN, VARFÖR DET SER SÅ ILLA DET SER UT, FINNS INTE!!!

 2. Hold da op!

  Läs först hela artikeln i Samnytt https://samnytt.se/
  “Jeanette Gustafsdotter, ny kulturminister. var en drivande kraft i påverkanskampanjer för utvidgad nätcensur mot alternativmedia”,,,,,,,,,.

  Lyssna sedan på nya kulturministern “hon är villig att gå i döden för yttrande och åsiktsfrihet”!!!!!!!!!!!!!
  https://www.expressen.se/tv/nyheter/nya-kulturministern-jag-tycker-om-att-kora-lite-for-snabbt/

  Dessutom har en ny minister starka band till arbetsgivaren Svt och utöver det har nya statsministern utsedd både Morgan Johansson och hans gode vän till ministrar i samma parti !!!

  Med insikt i att regimen premierar allt från departements personal, myndighetschefer och domare i Sverige domstolar känns oron påtaglig, för att hon också utser någon nysvensk till domare och Dash-metodik mer känt som stening på torget.

 3. Ingen kan säga annat än att såssarna har haft en målmedveten och “givande” strategi under de 7 år de förvaltade det elände som Ruinfeldt påbörjade. Att år efter år lyckas överträffa det föregående och på så vis ständigt toppa sina gigantiska bottennapp. Så dom har ju inte legat på latsidan direkt i sin iver att sänka landet. Har Magda redan glömt bort vilka som bär ansvaret för de senaste 7 svåra åren ?

  10
 4. Magdalena är högst troligen långt mer intelligent än dum-Stefan, och det är väl en, låt vara liten, förbättring.

  14
 5. OT

  “En socialdemokratisk kommunpolitiker blev påkommen när hon och en vän inför valet 2018 plockade ned valaffischer tillhörande Sverigedemokraterna. Hon åtalades för skadegörelse men friades i tingsrätten då det inte bevisats att SD lidit någon skada av gärningen. Nu frias hon på samma grund även i hovrätten.”

  https://nyheteridag.se/socialdemokrat-frias-i-hovratten-inte-brottsligt-att-ta-ned-andras-valaffischer/

  Det är alltså lagligt att riva ner vilka partiplanscher som helst, bra att hovrätten visat var gränserna ska gå i kommande valrörelsen.

  No Nazis, No Commies!

  26

Kommentera