Busschaufför och passagerare knivhuggen i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. En busschaufför och en passagerare har knivhuggits i Hisings Backa i Göteborg.

Vid hållplats Backa Kyrkogata är det en busschaufför på linje 19 som blir knivskuren av en ung pssagerare.

Av okänd anledning är det en busschaufför som kommer ihop sig med tre ungdomar på bussen. En av ungdomarna går av och då tar en av dom ungomarna upp en kniv och hugger busschauffören.

En passagerare försöker gå emellan och blir då knivhuggen i låret. De tre ungdomarna springer från platsen.

Busschauffören i 35-årsåldern och passageraren i 60-årsåldern körs till sjukhus för vård.

Polisen

-Pettersson ser inget signalement men det är väl synd om de små mångkulturella liven.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Busschaufför och passagerare knivhuggen i Göteborg

 1. Ögnade igenom en text om ”Kalergiplanen”.

  Usch ! Uppfattade en obehaglig synergi med
  vår verklighet !

  ”öppna ERA hjärtan !”

  – även där en obehaglig känsla !

  Vi behöver en SD regering !

  Kanske läge att göra en analys på vem eller
  vilka som tjänar på en förvandling av
  Vårt Fosterland ?

  3
  1
 2. Många gamla sossar satt väl med tindrande ögon och lyssnade till hur Maggan ska knäcka gängen, och kommer att rösta på sossarna för det hon säger?

  Undrar hur många utanförskapsområden som kommer att växa fram under dessa nio
  månader fram till nästa val?Maggan kommer väl förmodligen att ha många fler stenar att lyfta på efter denna tid?

  16
 3. Mormor och morfar bodde i Kärra. Vad jag minns så var det lugna gatan. Det var på 50-talet så jag kommer inte ihåg så mycket. Det var långt att fara så vi hade inte råd att åka så ofta. Jag träffade morfar två gånger och mormor tre fyra gånger. Farmor och farfar var döda innan jag föddes.

  Jag har en faster Siri (98). Hon kan inte ta bussen in till Växjö för att uträtta ärenden. Är det fullsatt är det ingen av slynglarna som reser sig erbjuder henne sin plats. Hon orkar inte stå tre mil. Hon får inte färdtjänst. Det är hon alldeles för pigg för.

  Faster Siri har inte låtit vaccinera sig. Hon avvaktar tills vidare. Vitlök och en långpromenad varje dag är rena medicinen enligt henne.

  36
  6
  • Jaja, Christian Andersson, Siri, Jöns H mfl alias du använder på bloggen, så är dina gamla släktsagor om din faster Siri ganska uttjatade vid det här laget.

   8
   12
 4. Maja 1
  Ja troligen är alla invandrare, de är ju så många. På kollektivtrafiken dominerar de, både som anställda och som passagerare.
  Konsekvenser behövs för ligisterna.

  21
 5. Känner flera som har råkat illa ut i Göteborg som utpressning ,överfall utan anledning, rånförsök, och hot mot tågpersonal . Man känner sig väldigt otrygg när man är i stan och möter ett gäng svartskallar eftersom dom oftast saknar empati och drar sig inte för att sticka kniven i vem som helst . Man har inte en chans att försvara sig eftersom dom oftast är fyra fem stycken . Man läser om rån och misshandel på vanliga Svenskar nästan varje dag . Man är hela tiden rädd att mina barn ska råka illa ut som bor i stan.
  🙁

  33
 6. ” Okänd anledning”?
  Har sett en massa ggr att någon av gänget skulle åka buss gratis. Bussföraren tillät det inte ( oftast genom att vägra köra vidare) så den som inte har en giltig biljett fick kliva av och hans arga kompis knivhög föraren. Säker att alla inblandade är invandrare inklusive föraren och passageraren som också blev knivhuggen

  35
  2
 7. Polisen känner sina pappenheimare, och har därmed säkerligen identiteten på många av personerna ur detta klientel.

  Således kan det inte vara något oöverstigligt problem att i förebyggande syfte, innan brott begåtts, arrestera så många som möjligt av dem. Därefter följer deportation till hemlandet.

  33
 8. Lite märkligt att det står ”av okänd anledning är det en busschaufför som kommer ihop sig med tre ungdomar…” En fjärde i gänget drog tydligen i nödbromsen och hoppade av när bussen stannat. Då ser antagligen de flesta en ganska sannolik anledning att busschauffören bråkade på dem. Typiska utvisningskandidater efter nästa val förmodligen eftersom inga signalement kommer upp.

  35
 9. Garanterat 100 % importproblem.
  Det kommer aldrig ta slut.
  Spelar ingen roll hur mycket Magdalena Andersson säger att hon ska knäcka gängen.
  Vet hon ens vad hon pratar om ? Skulle säga nej.
  Det är gängen som kommer knäcka henne och
  sossarna.
  Här pratar vi SD och delvis militär bemanning
  om det ska bli någon ordning.
  Som tur är verkar hela blåljuspersonalen vara
  sverigedemokrater, hört det från flera trovärdiga
  källor.
  Något som annars tystas ned.
  Både mängden brott och personalens frustration
  över att det inte kommer några order om tuffare
  tag mot eländet.

  68
   • Lösningen är att få bort samtliga av den dolda makten el den såkallade ”globalisteliten” Dessa satanistiska krafter föder dessa vilsna människor med knark eller dylikt! Med i planeringen av ett förgörande av Europa!

    25
 10. Det är våra pojkar det, hälsar regeringen och i synnerhet MP och kommunisterna. Tomas Åberg har redan anmält både busschauffören samt den ”skadade” passageraren för HMF.

  69
  1

Kommentera