Centerpartiet det nya ytterkant partiet!

INSÄNDARE. Om vi bortser från extremisterna i Miljöpartiet så finns det om man vill vara snäll bara ett problem i svensk rikspolitik och det är centerpartiet och Annie Lööf! Vad är då problemet?
Jo vad vill egentligen Annie Lööf och centerpartiet och vilken sida står man egentligen på?
Inför valet 2018 så poserade Annie leende iförd en tröja med texten “Kristersson / Lööf 18”!
Detta bara för att efter valet ge sitt stöd till Stefan Löfven S!

Annie Lööf står ensam i den politiska mitten…

När nu Löfven har avgått som partiledare för socialdemokraterna och Magdalena Andersson har tagit över rodret så fortsatte dock Annie Lööf med att ge sitt stöd till S och Magdalenas statsministerpost!
Men märkligt nog inte till Magdalenas budget!?

Statsministertiteln blev nu till skillnad från Löfvens “sju fantastiska år” vid makten nu bara “sju timmar”!
För Magdalena är inte dum, då regeringens budget föll så slängde även hon in handduken.
Självklart då väl medveten om att riksdagens talman skulle ge henne en ny chans till att som statsminister bilda regering. Hur det sedan gick med det vet jag inte i skrivande stund.

Vad jag dock vet är att Annie Lööf har gjort sitt centerparti omöjligt i alla läger, hon har till leda talat om att hålla “ytterkant partierna” borta från allt politiskt inflytande och sagt sig själv företräda den “breda politiska mitten”!

Hur lyckades då Annie med det? Svar inte alls!

Hon gav vänsterpartiet inflytande över regeringen och lät SD få igenom sin budget ihop med M och KD!
Vi har förnärvarande två politiska block vilka på ena sida består av S, V och MP, på andra sidan står M, SD och KD med Liberalerna i släptåg.

Så frågan till Annie Lööf måste därför bli: -Var ser du den “breda politiska mitten”?
Är det inte snarare så att Annie Lööf har gjort sig själv till en företrädare till ett sådant förhatligt ytterkant parti som hon själv till leda har sagt sig vilja utestänga från all politisk makt?

Vad vill egentligen Annie Lööf och centerpartiet, vilken sida står man på?
Vad innebär en röst på centerpartiet, gynnar det vänstern eller högern?
Detta borde Annie Lööf kunna svara på!

Att hela tiden påstå att man vägrar ge sitt stöd till en regering som ger V eller SD inflytande håller inte då man själv släppt fram SD:s budget samt gett sitt stöd till en Statsminister som släppt efter för vänsterpartiets krav!

Annie Lööf har som SD:s Kent Ekeroth uttryckte det, pratat om “den breda politiska mitten” bara för att finna sig helt ensam där.
Vill man vara lite fyndig så kan ju säga som så att hon i dessa Coronatider har flyttat över Folkhälsomyndighetens rekommendationer om “självisolering och att hålla avstånd” till politiken!

Socialdemokraternas kärnväljare är idag enligt väljarundersökningar invandrare tätt följda av bidragstagare, vilka som är centerpartiets är dock en oförklarlig gåta!

Johnny Hornbrink SD

16 thoughts on “Centerpartiet det nya ytterkant partiet!

 1. Det är väl bra om Annie står kvar ensam i den breda mitten som hon alltid pratar om. Och när botten går ur den mitten (tunnan) som hon egentligen står i så rasar hon så långt ner att vi andra slipper att se henne mer.

 2. När jag tänker på onsdagens skandal, tror jag omvärlden inte märkte något, de var fullt upptagna med att gapskratta åt förra skandalen.

 3. Man kan även tänka sig att M, KD,, C och MP kan bilda regering om väljarna säger så.
  Det C har hållt fast vid är att inte samarbeta med SD och V, så var inte så arg på C, det är troligen därför som SD fått inflytande.

  32
  • Nä Rädd, SD har fått inflytande på grund av att allt fler har insett vad deras politik är och för vem.
   Partier som tagit avstånd på grund av att SD tagit platser i riksdagen som var vikta till sina egna påläggskalvar, är inte längre hållbart, alla är inte så dumma som de själva.
   Finns idag minst fyra partier som inte längre borde röstas in och det är följande MP, L, C samt V. De är alla passé, de borde varje full tänkande individ med historisk kunskap förstå.
   Tid för nya och mer verklighets förankrade att komma in
   M väljare borde verkligen tänka efter sin ledares bakgrund och tidigare agerande
   S kan glöma muslimerna, de har ídag egna partier att rösta på
   KD bör kasta bort Alfs idé om den bamhartige samariten och börja vara mer barmhartiga mot den egna befolkning med rätt värdegrund hur ett samhället bör vara för att fungera i en demokrati.

   32
 4. Det jag tycker är märkligt är att trots all negativ kritik som Annie Lööf fått så har väljarna varit henne trogna. Hon 8% vid valet 2018 och vid senaste ätningen hade hon 8% Vad är det för fel på de människor som lägger sin röst på henne? Hon har vid två val lurat alla med att låtsas vara åt höger, men efter valen så girade hon till vänster och de borgerliga väljarna stannar kvar

  38
  • Finns en förklaring Peter K
   Det är lättare att lura någon än att å dom att förstå de blivit lurade

   24
  • Du kan lura en del av folket hela tiden eller du kan lura hela folket en kort tid.
   Men du kan inte lura hela folket hela tiden.

 5. Tror inte Annie har en plan B nu när hennes strategi imploderat .
  Mitt tips är hon ombeds avgå efter valet när (C) fått 5,2%.
  De som vill ha miljö eller mittenpolitik kommer all gå till Liberalerna och Vänsterpartiet.
  Diktaturfasonernas tid är slut .

  39
 6. Efter Hedlund så har det bara gått utför för centerpartiet/bondeförbundet!
  Från att ha varit ett normalt vettigt parti för Sverige och oss svenskar, så är nu centern ännu ett extremistparti.
  Dom sällar sig till dom andra extrema fanatikerna, kommunisterna, socialisterna, folkpartisterna, ja t.o.m. dåvarande högerpartiet är ett dag ett flumparti och med en partiledare som har mycket “skräp i sin ryggsäck”
  En ljusskygg figur som inte tål allt för närgången granskning!

  59
 7. “Statsministertiteln blev nu till skillnad från Löfvens ”sju fantastiska år” vid makten nu bara ”sju timmar”!”

  Men det var sju fantastiska timmar. SAP och MP hann inte ställa till ett dyft. 😉 Bästa timmarna på sju år.

  Kan rekommendera centerextremisten: https://youtu.be/bnySn0zixdY

  48
  1
 8. Centerpedofilerna körde i diket, av egen kraft, för länge sen. Samma dike som rö´skrikan påstår representera den “breda mitten”. Hur det nu kan anses som brett när hon ligger där utfrusen och helt allena. Med all rätt, för falskare fruntimmer finns icke.
  Sen betr. 7-timmars-Magda…Kaos hade vi redan innan, men det gick tydligen för sig att skämma ut sig ytterligare. Där är (s), (mp) och (c) alla skyldiga på sina resp. håll.
  Men redan vid statsminister-omröstningen förekom ju tveksamheter. Det hängde på en enda röst för att 174 nej skulle kunna bli 175 och därmed fälla Magda. Då var såssarna så fiffiga att de mutade den politiska vilden och f.d. (v) Amineh Kakabaveh med skattemedel som skulle gå till något kurd-projekt som låg vilden varmt om hjärtat. Utan den mutan hade hon röstat emot. Bedrägeri på högsta ort, enl. min mening.
  Sen var det ju ett himla kackel om att Magda råkar vara KVINNA. Undrar hur det känns att, som inkvoterad, bli vald på sitt kön istället för sin ev. kompetens ?

  57
 9. Gött att det är val snart. Och vi får hoppas att väljarna kommer ihåg vansinnespartierna MP och C , och väljer något annat.

  71
  • Någon undrade vilka väljargrupper som röstar på lilla ynkliga Annie.
   Det är ”överblivna” bittra kvinnor, pedofiler, bögar(och övriga mentalt felutvecklade), batikhäxor och övriga äldre damer, med klåda, samt ett antal äldre bönder, som i ren naivitet, tror att Centern representerar dem.

   24
 10. På “Bondeförbundstiden” var centern partiet för nazister och Hitlersympatisörer, nu är det “pedofilpartiet” nr 1!

  75
  2

Kommentera