Grönland smälter inte

Grönland smälter, har varit ett som vanligt felaktigt uttryck som använts av diverse PK-media! Men igår var det -46 grader uppe på toppen och rikligt med snö, 7,95 gigaton ramlade ned på Grönland igår! Och sedan 1a september har det ramlat ned 159,8 Gigaton. = 159800000000 ton snö! Dessutom är det ungefär 6 månader kvar tills en del av snön smälter och rinner ut i havet.

7 thoughts on “Grönland smälter inte

  1. Apropå Grönland……..

    ……….”det totala kumulativa smält dags området ligger faktiskt nära genomsnittet under de senaste 20 åren”……….

    Ytsmältningen av Grönlands istäcke 2021 låg över genomsnittet för åren 1981–2010 och sträckte sig mycket högre i höjd än vad som är typiskt även under de senaste åren. Detta var dock till stor del ett resultat av två kortlivade värmeböljor i slutet av juli och mitten av augusti, och det totala kumulativa smält dags området ligger faktiskt nära genomsnittet under de senaste 20 åren. Det fanns mycket få smälthändelser efter den extrema händelsen den 14 augusti, med ytsmältning som i huvudsak slutade den 10 september.

    Gå in på länken och klicka upp bild 1 C och även 1 D. Så ser ni att det absolut inte smälter enligt alla klimatalarmisters påstådda skrämselagenda.

    Tilläggas kan att havsisen fryser på ordentligt vid Nordpolen just nu. Betydligt mycket mer än de senaste 7 sju åren.( se länk 2)

    Uppdaterat 24 november från NSIDC om Grönland.

    https://nsidc.org/greenland-today/2021/11/greenland-surface-melting-in-2021/

    Länk 2: Interaktiv karta om havsisläget vid Nordpolen. Uppdaterad 24 november. Från NSIDC.

    https://nsidc.org/arcticseaicenews/charctic-interactive-sea-ice-graph/

    12
  2. Jag tycker isen i groggen smälter ovanligt snabbt nu för tiden.
    På 70-talet räckte ju en isbit hela kvällen, minst.

    Klimatkrisen är ett helvete…jag står inte ut!!!

    36
  3. Idioterna gapar om att Grönland smälter, det tro fan att om det kommer mkt snö på vintern så smälter den på våren/ sommaren, utan att påverka på årsbasis.
    Kan man kolla själv i trädgården.

    43

KommenteraAvbryt svar