SD-politiker gripen misstänkt för styckmord

INRIKES. En SD-politiker, Anders Eberhardt, 59, i Nyköping har gripits misstänkt för mord sedan kroppsdelar från en jämnårig man hittats på flera platser i Stockholm.

Anders Eberhardt. Ledamot i kommunfullmäktige och kultur och fritidsnämnden för SD i Nyköping.

Den första kroppsdelen hittades i Karlbergskanalen 16 september. Några veckor senare hittades fler kroppsdelar i en påse i vattnet utanför Junibacken på Djurgården.

Den gripne mannen har tidigare varit anhållen i sin frånvaro. Han är bosatt i Nyköping och polisen tror att brottet har begåtts på Brandkärrsvägen i Nyköping.

Brandkärrsvägen 142

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “SD-politiker gripen misstänkt för styckmord

 1. Min mor ringde mig och berättade om detta, hon tyckte det var förfärligt att en SD politiker gjort detta… jag menade att det finns galningar överallt och att man inte ska klistra en partibeteckning på en sinnessjuk. Hur var det med S politikern som sköt huvudet av sin fru? Frågade jag. Det hade hon inte ens hört talas om… tredje statsmakten går regeringens ärenden så korrupt och vi svenskar följer lydigt med som får in i slaktfållan. Fy fan… SD och AfS är fortfarande bästa hoppet för Sverige.

  4
  2
 2. Sunt tänkande människor begår inte brott, varken lindriga eller grova. Ser nu på vissa håll att mordet utgör grogrund för nytt hat mot SD. Begåvade människor inser dock att brott inte har med partipolitik att göra, utan att brott begås av sjuka människor.
  Inget parti i riksdagen saknar representanter som mördat, våldtagit, rånat eller som begått andra brott. Oavsett partifärg har ingen av dessa handlingar med partierna att göra.

  45
  4
 3. Då är inte han nån SD politiker längre.
  Verkar vara en riktigt sjuk människa.
  Do hör inte hemma i SD, bort med han.
  SD är Sveriges livlina för framtiden, och behöver omge sig med bra folk.
  Det finns rötägg överallt, viktigast är att upptäcka dom och kasta ut dom.

  66
  7

Kommentera