Det borde skrivas en vitbok om David Baas hat mot SD

MEDIA. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson säger att Sverigedemokraterna äntligen har hittat en forskare som ska skriva en vitbok över partiets historia. Det är alltid intressant att försöka vända på det förflutnas stenar – men Expressens David Baas har ett förslag på en ännu viktigare vitbok för att förstå partiet.

David Baas Foto: Magnus Bergström

David Baas och Expressen har sedan SD:s riksdagsinträdet 2010 skrivit hundratals artiklar om SD-politiker och SD-sympatisörer som påstått ha uttryckt sig rasistiskt, våldsuppmanande eller som har kopplingar till nazism. Många har förvisso blivit uteslutna, andra inte. Den viktiga frågan är vad i Sverigedemokraternas essens är det som lockar dem till partiet? Det skulle David Baas vilja läsa en vitbok om.

-Pettersson undrar om Baas är korkad eftersom han inte förstår vad det är som lockar sympatisörer till SD. Har David Baas aldrig hört talas om förorterna, brottslighet, kaoset i skolorna, arbetslösheten, bostadsbristenoch allt annat som beror på massinvandringen från dysfunktionella kulturer.

Expressen eller någon annan borde skriva en vitbok om David Baas mångåriga hatt mot SD, Baas har gjort karriär på att hata SD, han spar påstådda skandaler i åratal för att sedan släppa dem vid lämpligt tillfälle för att försöka skada SD så mycket som möjligt.

David Baas är inte journalist, han är aktivist som bygger hela sin karriär på SD-hat. Ville Baas så finns det gått om skandaler i andra partier.

De andra partierna finns också till höger på bloggens hemsida.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Det borde skrivas en vitbok om David Baas hat mot SD

  • Jag är lika förvånad Tony Vad får folk att betala för den skiten de presenterar.
   Har haft möjligheter att några gånger bläddrat i gamla ex som legat någon stanns

 1. Klart att han är korkad, han jubbar ju för Ex pressen. När ska denne fåntratt ta sig an
  Sossarnas tvivelaktiga handlande under andra v.k när dom servade Nazisterna med nya ideer??

 2. En uppmaning till ”den fete” som skriver här på bloggen, nyktra till innan du sätter dig och skriver. För så uselt skrivande kan bara en onykter, eller en som sovit på varenda skollektion prestera. Sådan här rappakalja gagnar inte vår sak!

 3. Förmodar att han är omedveten om att hans alster givit SD många röster, många tar den som är oskyldig i försvar.
  SD har blivit anklagad för att ha fel värdegrund då de vill rädda Sverige från fullständigt förfall.

  23
 4. Synd att Baas är köpt av sossarna
  annars kunde han skriva några rader om Eneroth . Sosseministrarna verkar extra kåta de här dagarna . Men de är ovana vid att någon törs göra något.

  20
 5. Verkligheten är SD’s bästa röstvärvare.
  När skall de ”goda” börja se verkligheten som den är

  27
 6. Synd att 99% av landets journalister förstör ryktet o trovärdigheten för hela yrkeskåren.
  Denne s.k. journalist tillhör det absoluta bottenskrapet i sin bransch.

  37
 7. Tänkte tipsa om detta, som inte jag kände till.

  Rättegången mot Kyle Rittenhouse, från Kenosha nära Chicago. Under BLM-kravaller sköt han tre personer varav två dog, om jag fattar rätt. Han har beskrivits som vit maktanhängare av både liberal press och Joe Biden.

  ”Överallt sade man att nu får det vara nog: Black lives matter. De som inte var med ansågs vara emot. I tumultet som uppstod misstänks tonåringen Kyle Rittenhouse ha skjutit ihjäl två personer och skadat ytterligare en.

  Tragedin inlemmades i berättelsen om den rabiata, våldbejakande högern. Vit makt-rörelsen som högt uppsatta statstjänstemän beskrivit som landets största inhemska terroristhot.

  Biden tog spjärn mot händelsen i sin presidentvalskampanj. I en kampanjvideo som publicerades i slutet av september utpekades Rittenhouse som en vit makt-anhängare. Mot bakgrund av rapporteringen ansågs påståendet inte vara särskilt kontroversiellt.

  Dagen efter skrev samma tidning [liberalernas husorgan New York Times] i en uppföljande artikel att tonåringen ”avlossade fyra skott medan tre personer springer mot honom”. Tidningen nämner gärningsmannens hudfärg men inte offrens, som också var vita.

  För många som tidigare förlitat sig på tidningens bevakning kommer därför uppgifterna som nu framförs i den tv-sända rättegången som en chock.

  Gaige Grosskreutz, som blev skjuten av Rittenhouse och överlevde, vittnade i rättssalen. När han fick frågan om han sköts först efter att han riktat en pistol rakt mot Rittenhouses huvud, erkände han direkt:
  – Det är korrekt.
  Svaret överrensstämmer med den åtalades insisterande att han agerat i självförsvar. Rittenhouse säger också att han befann sig på platsen för att hjälpa skadade och för att skydda en affär från förstörelse. ”
  https://www.svd.se/rattegangen-avslojar-hur-tidningarna-vinklar

  Sedan följer diverse resonemang om hur det ljugs och vinklas i media och om hur förvånade många liberaler blir när den liberale finansmannen Bill Ackman ger Rittenhouse sitt stöd. Ovanligt rimlig artikel för att komma från SvD:s Malin Ekman. Vill minnas att hon varit anhängare av BLM, sådär lite indirekt som journalister är eftersom de vill verka ”oberoende”.

  I avslutningen kan man också fundera på denna gåta…

  ”Medan juryn sammanträdde i Kenosha på tisdagen samlades demonstranter och motdemonstranter utanför rättssalen. Black Lives Matter-demonstranter kräver att ”Killer Kyle” fälls.”

  Varför vill BLM att Rittenhouse skall fällas för en dödsskjutning – troligen i självförsvar – mot två vita? Den som kan förklara det är värd ett pris. Var det för att de som dödades var plundrare precis som många i BLM-mobbarna? Handlar BLM om rätten att kravalla och plundra?

  27
  • ”Sedan följer diverse resonemang om hur det ljugs och vinklas i media och om hur förvånade många liberaler blir när den liberale finansmannen Bill Ackman ger Rittenhouse sitt stöd. Ovanligt rimlig artikel för att komma från SvD:s Malin Ekman.”

   Det är lätt att se grandet i din broders öga men missa bjälken i ditt egna.

   9
   1
 8. ja det ligger mycke i det det är ju så att när nazzarna var aktiva till 45 46 efter kriget blev det en väldigt iriterande och svag orgenisation..
  på samma sätt som islam i dag man har bara sält till jävulskap och mördat..
  det fanns någor dom kallades pil korsarna som var den sista nazze orgenisation som fanns i Sverige efter kriget sen har ju mentala härdsmälter trampat runt och påståt sig vara nazzar utan att förstå vad det är…dom nazzar som fans i Sverige gick tillbaka till sina respektive partin mest Bondeförbundet och diverse socialistiska partin man tog bort ordet national i namnet Sverige demokraterna kom mycke senare altså efter partin som slagen gul och blå med fler som i prinsip hörde till västerkanten det är ingen direkt skilnad på nazzister och kommunister det enklaste är att se hur många dom mördat stalin polpot adolf ganska lik dessa muslimska stater.
  historiskt är det eltt tom rum sverdemkraterna fanns ju inte och den blaningen som dökte sig till sd var den vanliga blaningen av mao ister och andra uteslutna av det berömda pari som finnansigerades av stalin..på samma sätt som sosialdemokraterna finansigerar pensionärerspartiet det gäller att hålla valboskapen i rätt fålla..
  och det är ju lät för ett nytt part att att suga upp missnöjet .
  och sd har ju verkligen lyckats språngningar djutningar cov19 arbetslöshet el brist skenade skatter sossarna är tvungna dom gör ju en resa där dom kan få bytta plats med vänster om det går illa .

  9
  3
 9. För några år sedan sa en godhjärtad och socialt engagerad väninna att ”det är bara Sd man kan rösta på”. Det handlade om att hennes arbetsmiljö blivit allt olidligare p.g.a. att kränkningar, hot om våld och konkret våld från klienter/brukare ökat kolossalt från ett hanterbart läge 2014. Detsamma gällde hennes privatliv som ensamstående mamma till tonårsbarn. Ungdomarnas skolmiljö hade genomgått samma metamorfos och de mådde dåligt.
  Hennes upplevelser och blåmärken räknas inte, i motsats till politikers och journalisters, som ”ett hot mot demokratin”. Däremot anses hennes röst i riksdagsvalet hota demokratin.
  Värdegrunden är en märklig och ännu märkligare är betydelsen av ”allas lika värde”.

  46
 10. Det är dags att förstå att andra världskriget är slut, förlåta och gå vidare. Vad ska vi annars göra?
  Den som vill hitta oförrätter i världshistorien lär inte ha några problem. Kanske Davids förfäder var vikingar? Ska vi då anklaga David för alla slakt av människor vikingarna gjorde på sina resor?

  24
 11. Den mannen är ju det mest misslyckade vår jounalistkår någonsin sett. Han har ägnat största delen av sin kariiär att sänka förtala SD som bara vuxit och vuxit trots hans ansträngningar eller kanske tack vare hans ansträngningar.

  54

Kommentera