Varför förtigs positiva nyheter?

INSÄNDARE. Det är inte utan att man kan konstatera att det finns vissa saker som vår politiskt korrekta media helt tycks ha missat. En är att det påstådda klimathotet kanske inte är så allvarligt som man lätt kan tro, i alla fall inte om man ska tro på vetenskapsmännen och ”Nature” som hävdar att i princip alla vetenskapliga rapporter som har gjorts om klimathotet bygger på en av forskarna påhittad klimatmodell!

2014 släppte nämligen klimatpanelen IPCC sin femte rapport om eventuella utsläpp och hur dem skulle kunna komma att påverka jorden under dem kommande hundra åren. Problemet är bara att forskarna då valde att presentera siffrorna för fyra tänkbara scenarion, det värsta eller om man så vill det sämsta innebar att mänskligheten skulle öka användandet av kol med 500 procent utan att ha i princip några regler för utsläpp! ”Nature” har nu vid en granskning upptäckt att över 2000 alarmerande klimatrapporter bygger på just denna extrema forskarrapport vilken går under koden RCP8,5!

Enligt vetenskapsmännen och forskarna på IPCC så är RCP8,5 bara ett exempel på vad som skulle hända med jorden om vi typ lät utsläppen av koldioxid löpa amok, inte något som ska tolkas som en sanning eller fakta!
Trots detta så har nu över 2000 klimatrapporter RCP8,5 som utgångspunkt i sina studier, det vill säga ett enligt ansvariga forskare rent otänkbart scenario som vi inte är i närheten av!
Med andra ord så är klimathotet gravt överdrivet men märkligt nog så retar denna nyhet upp klimataktivisterna vilka istället borde jubla över denna nyhet, men att konvertera och byta tro gör man ju inte över en natt!

Annat på som PK-media har missat är att man i Tjernobyl nu har hittat svampar som lever i det havererade kärnkraftverket, forskare upptäckte dem redan för 30 år sedan men man antog då att dem skulle dö av strålningen. Svampens existens noterades redan 1991 men det är först nu man har upptäckt att den attraheras och tycks livnära sig på och av radioaktiv strålning.

Detta är två nyheter som borde få vår media att vakna och brista ut i glädjevrål men då dessa inte ligger i tiden så förblir tystnaden total!

Johnny Hornbrink SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Varför förtigs positiva nyheter?

 1. Ja man önskade att klimatdebatten kunde vara mer balanserad. Men det är ju så med de människofientliga partierna att goda framtidsutsikter irriterar de flesta av dem. De flesta verkar också njuta av att sprida alarmerande budskap att andra oansvariga människor orsakar världens undergång. Visst ska man inom mänskliga ramar undvika så långt det går att förstöra natur och miljö men det måste finnas andra praktiska vägar utan att plundra befolkningen på godtyckliga skatter, som elitpolitiker och deras globala politiska organisationer ska förvalta till; ingen vet vad.

  10
 2. Jorden står inte inför någon destruktion. Klimatet är helt naturligt! Klimatrörelsen har istället släppt greppet om själva ”miljörörelsen”, som står för de verkliga skadorna. Däremot utgörs hotet mot mänsklighetens fortbestånd i synnerhet av de klimatextremistiska rörelserna. Alla deras lösningar innebär våldsam destruktion. Om t ex jordens energisystem skulle baseras på sol-, vind-, vågkraft, så är det lätt att räkna ut att alla dessa installationer skulle förvandla landskapet till ett slags öknar och åstadkomma just vad de var avsedda att hindra.
  Å andra sidan räcker inte jordens resurser med nuvarande teknik till föra att bygga alla dessa anläggningar. Återvining fungerar heller inte med nuvarande teknik, samt att varje gång anläggningar skall reinvesteras p g a förslitning (t ex är medellivslängden för en vindsnurra 13 år och nya vingar krävs vart 5-7 år) och då måste den plats där el-anläggningarna INTE står, användas för att begrava uttjänta el-batterier, vingar etc.

  13
 3. Efterson SVT/SR och andra media följer IPCC likt en Gud Så får vi dom alarmistiska
  nyheterna som vi får. Dom hade kunnat balansera genom att ta in andra åsikter från
  seriösa forskare, men det ligger inte i deras intresse! Det är bara att lyssna på tjatmostern
  Erica Bjerström så förstår man deras agenda!

  16
  • Stämmer inte riktigt med sanningen Tony
   Forskarna är inte så pessimistiska som de påolitiker som sitter och sen utvärderar deras skrivningar. Det har inneburitatt att flera forskare har hoppat av när deras rapporter har förvrängts

 4. Undrar om det går att lämna in en OROSANMÄLAN mot politiker och journalistspråket.
  När Annie Lööf säger att C är ett samarbetsparti , trots att de är det mest rabiata partiet mot vanliga människor . Eller när hon kallar C för ett Alliansparti . Måste det väl ändå slagit stopp i huvudet på henne . Eller troligare. Hon ljuger medvetet.
  När Aftonbladet lovsjunger Löfven för att ha splittrat alliansen , utan att nämna att hans förödande politik har skapat utrymme för ett , enligt Sossarna farligare , block i Svensk Politik.
  Måste de vara korta i roten , eller troligare , försöker slå dunster i vanliga människors ögon .
  När Bolund och Stenevi beskriver sina framgångar i alla sammanhang , är det troligtvis så att de medvetet ljuger för att få ha kvar sina välavlönade uppdrag . Trots att de är odugliga för uppdraget .
  Morgan J,s , Anders Y och Ylva J , Annica S är välkända som tvärtompratare , eller på ren Svenska kända lögnhalsar .
  Att samtliga uppräknade ger sig på två av de rakaste politiker är ett allvarligt symptom .
  Som sagt en OROSANMÄLAN borde göras .
  Men eftersom förslaget om att återställa regeln om ansvar hamnat i Morgans papperskorg blir det nog inget före nästa val .
  Men då . Oj va skönt för Konungariket Sverige .

  12
  • @Anders
   Klart svar är ja avseende din undran ”om det
   går att (oros)anmäla politiker och det gäller i viss mån också ”journalistspråket” men avgörande är faktiskt rubricering för att allmänt åtal ska vara faktum.

   Anmälan avseende Rikspolitiker kommunalpolitiker, polis, åklagare, departementsanställda och i banker, myndigheter, statliga och kommunala instanser tjänstemän, gör att med rätt rubricering är åklagare skyldig att väcka åtal.
   Däremot ska exempelvis – ljuger medvetet – ändras till – I skydd av tjänsteställning Grovt osant intygande för I skydd av tjänsteställning Grovt osant intygande lyder under allmänt åtal och rubriceringen har hög straffskala, till med i åberopande av Likgiltighetsuppsåt (lägre straffskala) är upp till tio års fängelse!

   Annat man bör tänka på oavsett anmälan är ordval.
   Man kan inte bli åtalad för hur man uttrycker sig i polis eller åklagarlett förhör däremot är det ur trovärdighetsaspekt viktigt att tänka på att i skriftlig anmälan exempelvis använda – synes – eller – som uppfattas – utan risk för åtal mot en själv.
   Oduglig ändras till inkompetent, lögner ändras till osanning och om osanningen avser brottsanklagelse är åklagare skyldiga att skriftligt rubricera falsk tillvitelse, falsk angivelse, etcetera.
   I anmälan också till JK, JO , RÅ bör alltid tilläggas att eftersom anmälan är offentlig handling tillåts endast att publicera citerat ur anmälan och om/när journalist väljer att publicera av denne förvanskat innehåll repriseras det av samtliga Sveriges mediamonopolister och då ska anmälan, åtal väckas med åberopande av I brottsligt uppsåt massmedial spridning av dem Urkundsförfalskade uppgifter med Allvarliga Publicitetsskador som följd.

   Tilläggas bör att anmälan till i Sverige rikspolitiskt premierade JO, JK, RÅ
   för det mesta registreras följt av avskrivning med vändande post, eller till och med direkt mörkläggs i för allmänheten okänd arkivslask, därav bör kopia av anmälan sändas via e-mail till dansk eller annan nordisk stats media med begäran att de bevakar ärendets utgång.
   I Sverige uppmanas medborgarna att anmäla oegentligheter och ”alla anmälningar granskas noga oavsett ordval” vilket är vrövl för faktum är att anmälaren riskerar att vid ”fel ordval” bli åtalad, men med med rätt ordval är medborgarna skyddade av I Sverige lagar stiftat förstärkt av EU och FN Konventioner både mot ett åsiktsåtal och att anmälningar hamnar i åklagare eller Morgans papperskorg och Konungariket Sverige återfår då sin forna rättssäkerhets glans.
   Avseende JO,JK,RÅ ovan nämnt är av oss avslöjat i juridiska forum också publicerat av Dagens Juridik Sverige. fd chefsredaktör och i It arkiv bör det gå att uppdatera både de avslöjades erkännande och rikspolitika lynchmobbare i debattfältet.
   Mvh.

Kommentera