Tolvåringar ska kunna ändra juridiskt kön

HBTQ. Det nya lagförslaget om juridiskt och medicinskt könsbyte är klart. Regeringen vill ändra lagen så att barn från tolv år ska kunna byta kön juridiskt i folkbokföringen, istället för dagens 18.

Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter, RFSL, beskriver förslaget som ett stort steg framåt för transpersoners rättigheter.

Socialdepartementet ut ett nytt förslag på remiss. Det innehåller två nya lagar – en om vissa kirurgiska ingrepp i könsorganen och en om ändring av det kön som framgår av folkbokföringen.

Departementet föreslår att barn från tolv år med vårdnadshavares medgivande ska kunna ändra sitt juridiska kön genom att ansöka hos Skatteverket, utan att det sker någon prövning eller kontakt med vården. I dag behöver man ett läkarutlåtande och vara 18 år för att genomgå ett juridiskt könsbyte.

-Pettersson säger att det är dags att stoppa HBTQ-rörelsens och de vänsterblivnas agenda. Samhället är byggt på vissa normer, det är ofta oskrivna regler som de flesta känner till och lever efter, upplöses dessa regler har vi inget samhälle kvar – bara anarki.

Tolvåringar är barn, de ska inte byta juridiskt kön, de får inte ens köpa energidrycker.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Tolvåringar ska kunna ändra juridiskt kön

 1. Både höger och vänster är för upptagna av Hbqt, dessa personer är få, så vi behöver inte bry oss. Så nån anarki blir det inte.

  • Beror på hur man ser det, du har en lärare i Järna som blev av med jobbet för hon inte ville vara med och leka könsdysfori med en elev som ville vara ”hen”.

   Tycker det lutar åt anarki när en lärare avskedas för att hon inte låtsas att jorden är platt, tycker 1+1=3 eller att en pojke är en flicka eller en hen, vad det nu är.

   På sportens område får kvinnor numera bli påtvingade att kämpa mot män o.s.v.
   Smyganarki.

 2. ”Landets premiärminister Viktor Orbán uppmanade även andra regeringar att stå upp för kristna värderingar!

  Varnade för att ”experimentera med ett gudlöst kosmos, regnbågsfamiljer, migration och öppna samhällen!””

  Läs det här en gång till, så ser ni ett alternativt positivt synsätt växa fram. Något vi bör främja och kämpa för. En motsatt alternativ god syn till vänsterfolkets destruktiva söndrande dito@

  Tänk över detta, och reflektera över det! Detta är väl något att bejaka, eller hur? Och Victor Orban blir vårt ledljus i mörkret!

  TÄNK PÅ MOTSATSEN TILL DET HAN VARNADE FÖR!!! VÄL VÄRT ATT KÄMPA FÖR, ELLER HUR? 🙂

 3. Det är väl ok att byta kön om man har någon att byta med! Om man tröttnat på biljard kan man byta till ett bowlingklot eller en fotboll.

 4. Nu går skam på torra land!
  Inte nog med att vi låtit en förvirrad flicka bli världkändis, nu ska barn mot förmyndares vilja få byta kön.
  Hur länge ska vi låta förvillade hjärnor förstöra vårt land?

  20
 5. Ska det här vansinnet aldrig få ett slut,här ska småbarnen könsstympas
  och det ska ändras kön,vad i helvete håller myndigheterna på med?
  Det är ju inget annat än modefluga,skärp till er för fan.

  15
 6. HBTQ-köret är inget annat än lagvrängningar, som skall öppna för att sharia-anpassa svenska rättsväsendet!
  Rätt märkligt, när t o m vänsterextremerna VET att så snart sharia tagit över, så kommer just HBTQ att börja avrättas. Detta har varit fallet i alla länder som antagit sharia senaste 100 åren.

  26
  • Från min länk:

   ”Förra året antog det ungerska parlamentet en ny adoptionslag som förbjuder samkönade att adoptera. Dessutom infördes en lag som gör det omöjligt för transsexuella att byta kön juridiskt.

   Landets premiärminister Viktor Orbán uppmanade även andra regeringar att stå upp för kristna värderingar och varnade för västerländska ansträngningar att ”experimentera med ett gudlöst kosmos, regnbågsfamiljer, migration och öppna samhällen”, under ett tal i augusti.

   Efter den senaste pride-paraden, som flera lokala myndigheter deltog i, kommenterade även statssekreteraren, Miklós Soltész, att ”… vi behöver inte den här regnbågsflaggan, ta den tillbaka till väst, vi behöver de värderingar som Gud har skrivet i människors själar i mer än 2000 år ”.”

   B l a… läs mera där!

   22
   1
 7. Vad säger barnkonvestionen om detta?
  Visar på att M är ett sjukt parti som friska personer bör akta sig för

  25
 8. HELT SJUKT!!!

  DET ÄR SEXUELLA ÖVERGREPP PÅ BARN!!!

  VÅLDTÄKT!!!

  SAMMA SAK SOM ATT SEXUELL POSERING PÅ NÄTET BEDÖMS SOM EN SÅDAN! D V S VÅLDTÄKT!!!

  PÅ SAMMA SÄTT, ÄR DETTA ÖVERGREPP, PÅ ETT FRISKT OCH SUNT BARN, SOM FÖRDÄRVAS AV STÖRDA FÖRGRIPARFÖRÄLDRAR!!!

  29

Kommentera