Hustrun skall fokusera på sina plikter i sovrummet

En vis Muhammedansk Sheikh säger att muslimska fruar inte bör arbeta eller laga mat, utan han råder dem att fokusera på sina plikter i sovrummet

Sheikh Yusuf Hassan talade om kvinnors ansvar i äktenskapet enligt den islamiska familjelagen Enligt honom ska kvinnor inte göra något annat än att älska med sina män Hassan förklarade att nygifta par borde anställa hembiträden för att sköta hushållsuppgifterna snarare än att belasta kvinnor med dem säger den vise andliga rådgivaren.

När han talade under en familjebaserad diskussion på NTV , avslöjade Hassan att hans religion förbjuder gifta kvinnor att dubblera som hemhjälp. Han hävdade att kvinnor som arbetar som hembiträden blir gamla för tidigt.

”Kvinnor ska inte laga mat eller städa huset, de ska inte arbetas som en åsna. Det är därför vissa kvinnor åldras för snabbt”, sa han.

”En gift kvinna ska bara tjäna sin man direkt på sängen. Det är deras enda arbete, det är inte ens meningen att hon ska bädda sängen”

LÄNK

13 thoughts on “Hustrun skall fokusera på sina plikter i sovrummet

 1. Jo,och Hassan och hans andra sjuka kompisar,skall sitta i en Tee/Kaffe-lokal dagarna i ända,och spela spel !
  Fredagar ligga med rö-ven i vädret i Mosk’en….

 2. => – och det är helt tyst från ”MeToo” !

  Den starka makten i Vårt Fosterlamd skulle kunna eliminera gruppen som
  lever i en fantasivärld och som har egna lagar och egen lagbok.

  Gruppen, som totalt förtrycker kvinnor !

  – och som har egna ”vapenförråd” och stridsledningscantraler i varje tätort i Sverige !

  MeToo ! Visa vad ni kan och vill !

 3. Det tycker Batikhäxorna här i Sverige med? Eftersom dom älskar män ifrån dessa UPPLYSTA Regioner?

  10
 4. Kvinnorna blir ju då ett slags privatprostituerade. Men var ska man få hembiträden? Om många kvinnor ska bli hembiträden så blir ju många män utan hustrur.

  11
 5. Det hade varit bättre om hustrun fokuserade på sina plikter i sovrummet. Högljudda, irrationella och emotionella kvinnor håller snabbt på att rasera Sverige.

  23
  1
 6. Nu krävs att regeringen agerar snabbt att införa hembiträdesbidrag annars kan de gå miste om röster vid nästa val.
  Ett bidrag som endast gäller troende muslimer naturligtvis , svenakarnas hustrur får fortsätta gneta på i sina jobb för nu ökar skattebördan ytterligare.

  30
 7. ja det är ju en orsak till att kärringarna dyrkar sina jihadister..problemet kommer en halvtime senare när araben är klar .! det finns inget som är så enkelt som att skilja sig från en kvinna om man är man och man hår ha upp till fyra kvinnor om man har råd med det. så alla käringar som gråter för dessa jihadister får sig rn otrevlig överraskning. sen förväntar man sig att sosialamyndigheter skall jaga en trrrorist inen öken i ett oiviliserat land

  21
 8. ”En gift kvinna ska bara tjäna sin man direkt på sängen. Det är deras enda arbete, det är inte ens meningen att hon ska bädda sängen”
  Det måste vara det som gör att vissa män håller så hårt på en så annars destruktiv ideologi

  41

Kommentera