”Gratulerar, du har fått uppehållstillstånd!”

INVANDRING. Efter sex års rädsla – nu börjar livet. Han gick under jorden för drygt två år sedan men behöver inte längre gömma sig. Allt fler papperslösa afghaner väntas få flyktingstatus. Hassan Haidari blev en av de första, rapporterar Sydsvenskan bakom betalvägg.

Tänk så rätt Dan Park har…

Hassan Haidari levde som gömd i två år, och säger att han aldrig hade klarat sig om det inte vore för den hjälp han fått från asylaktivister: ”De hjälpte mig boende, mat och sällskap. De var alltid där för mig.”

-Pettersson tycker Hassan ska åka hem till Afghanistan eller Iran eller var han nu kommer ifrån. Han har i sex år uppehållit sig olagligt, utan asylskäl i Sverige med hjälp av kriminella aktivister. Det borde i ett normalt land inte kvalificera den illegala afghanen för uppehållstillstånd.

Ett avslag ska vara ett avslag

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “”Gratulerar, du har fått uppehållstillstånd!”

 1. Fanns det möjligen ett privat skäl till att Reinfeldt uttalade de
  vansinniga orden: ”Öppna ERA hjärtan!” ?

  – för det kan ju inte ha varit för att det skulle gynna Vårt Fosterland ?

  Han verkar ju sedemera blivit ordentligt ”gynnad” ?

 2. Har läst artikeln. Släkten hemma i Iran blev sååå glada. Nu när han fått uppehållstillstånd ska han boka biljett för att åka hem till familjen på besök. Inte en enda kritisk fråga från reportern som vanligt.

  13
 3. Riv uppehållstillståndet. Redan när han gömde sig och blev försörjd är det ett brott. Åtala aktivister som bidrar till att fylla Sverige med dem som har fått avslag.

  24
 4. Ingenting är gratis. Inhumant i högsta grad att skyffla kostnader på svenska skattebetalare för att någon annan frisk arbetsför människa ska bli försörjd. Vem har mandat att tillåta det mot svenskar? Det kan räknas, som diskriminering eller hets mot folkgrupp ( folkgrupp = svensk ursprungsbefolkning = minoritet i världen ). Jag godtar inte den rättsvidriga skattefördelningen för en s.k. demokratisk nation.

  53
 5. Hederlighet är numera ett begrepp som innebär att man bara är dum

  Ohederlighet belönas. Tack Allah ni goda som möjliggjort förfallet

  60
 6. Kriminalitet och olagligheter som bedrivs av icke etniska svenskar premieras numera i Abzurdistan.

  65
 7. Pettersson:
  Nu är ju f.d. Sverige inte ett normalt land….
  Därför fick han,och kommer de andra tusentals kameldrivarna,att beviljas bidrag intill livets slut,i landet bak alla bergen !

  66

Kommentera