Är Zlatan fotbollens största pucko?

GOTT & BLANDAT. Igår kväll förlorade Sverige knappt mot världsnationen Spanien i fotboll, det är ingen skam. Landslaget missade därmed chansen till direktkvalificering till VM som avgörs 21 november-18 december 2022 i Qatar.

Avgörandet föll dock långt tidigare, efter att Sverige vunnit förra matchen mot Spanien hade de blågula avgörandet i egna händer men fick stryk mot Grekland och Georgien, men slutade ändå tvåa i gruppen men endast ett lag går vidare direkt. Tvåorna får en chans till.

Slutställning i Sveriges grupp

Zlatan Ibrahimović, 40, har gjort comeback efter knappt fem års frånvaro i landslaget men har inte hans insats har inte varit avgörande på något sätt, men Zlatans klubbkarriär som professionell fotbollsspelare är enorm, vad sägs om Ajax (mästare), Juventus (mästare), Inter (mästare), Barcelona (mästare), Milan (mästare), Paris Saint-Germain, (mästare), Manchester United (mästare), Los Angeles Galaxy och nu är han tillbaka i Milan där de leder serie A.

Zlatan är också känd för att spela fult, han är stor och stark och utnyttjar det. När han är på humör är han otroligt charmerade säger de som träffat honom, och tvärtom han kan vara långsint och grinig, och vet inte vad ödmjukhet är…

-Pettersson skrev om Cykeltjuven Zlatan på bloggen för tio år sedan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Är Zlatan fotbollens största pucko?

 1. Efter att ha sett Zlatans avslutning i matchen mot Spanien visar han sig bara vara en buffel med bollsinne!

  9
  1
 2. Ja han är ju ganska smart också,i en intervju kunde ha konstatera
  att det var målen som saknades väldigt smart konstaterande.

 3. Hörde att Kalle Svensson, HIF legendariske målvakt var rå mot motståndare i straffområdet vilket gjorde att de inte ville vara förnära honom till följd mindre mål

 4. ”Zlatan är också känd för att spela fult, han är stor och stark och utnyttjar det.”

  Jag har haft förmånen att vistas en del i förortskretsar både på kåken (några narkotikabrott i min ungdom) och på behandlingshem (är nykter sen ett antal år). Klart man utnyttjar sin storlek om man har den. Basket eller innebandy mot småblattarna är ju en fest när man som mig är drygt 190 cm och väger in på runt 105 kg muskler. In med dem i ribbstolarna bara. För övrigt behöver man inte lyssna på män som är under 180 cm då de tekniskt räknas som barn.

  7
  11
 5. Janne är en såsse, som sådan tar man gärna ut en dominant blatte, Ingen mer Zlatan i sveriges landslag, tack.

  28
  4
 6. Den ende som kan överträffa Slatan när det gäller ålder och aktiv idrott och det är Jaromir Jagr, hockeyfrillans ”uppfinnare”. Han är född -72 alltså 50 år och spelar fortfarande ligahockey.

  Åter till Slatan, var helt onödigt att dra på sig ett gult kort i 93:e minuten. Nu kommer han inte att få vara med i nästa match eftersom han har två gula. Vilket återtåg.

  15
  4
 7. Hans idiotbeteende har ju alltid varit skyddat av svensk kommunistmedia bara för att han är blatte. Han är alltid ful i närkamper och pratar om sig själv i tredje person. Folk säger att man måste ha sån attityd för att bli bäst, men det är bara skitsnack. Vi har genom åren haft massor av världsstjärnor, som har varit extremt ödmjuka, och ändå blivit bäst inom sin sport. Duktig fotbollsspelare, ja, men ett riktigt rövhål!

  41
  3
  • Bra skrivet,
   Nicklas Lidström bevisade med 7 Norris trophy, 4 Stanley Cup, 1 Conn smyth trophy att man kan vara både bäst och trevligast på samma gång.

   18
 8. Då man ser att många ute i ”orten” använder Zlatan som förebild, ser videon här, då får man en av förklaringarna till bilgrillandet mm hyss ute i ”orten”. Då man ser dagens multilag, saknar man verkligen George Raynors hemmagäng från 1958, ”Nacka” Skoglund, Nisse Liedholm, ”Kurre” mfl; och varför inte ”Åby” Ericssons fotbollsgrabbar från 1974, med bla Ronnie Hellström, Ove Kindvall, Ralf Edström, ja det finns gott om spelare som man skulle kunna räkna upp.

  27
  3
 9. nä Zlatan förmåga är den i komst han har !? om Sverige vinner eller förlorar är o intressant ….det är dom stålar dom zlatan sitter på som är intressanta

  8
  5
 10. I och med det gula kortet så diskvalificerade sig åbäket inför nästa drabbning. Tack din j-a sopa för att vi slipper se dig skämma ut de blå-gula färgerna nästa gång och förhoppningsvis för all framtid. Laget funkar mycket bättre utan detta sänke.

  57
  5

Kommentera