SD vill hjälpa Polen stänga ute migranterna

ILLEGAL INVANDRING. Sverigedemokraterna tycker att Sverige borde hjälpa Polen, bland annat med att bygga barriärer mot Belarus. Det säger partiets migrationspolitiska talesperson Ludvig Aspling, enligt Sveriges Radio.

Moderaterna vill se ett samlat agerande från EU, framförallt förstärkta sanktioner. Hittills har Polen inte velat ha någon hjälp från EU:s myndigheter, som till exempel gränsbevakningsbyrån Frontex.

-Pettersson tror nog att polackerna ordnar gränsbevakningen själva, men EU borde inför sanktioner mot alla flygbolag som flyger migranter till Belarus och Sverige borde meddela Polen att vi kan hjälpa till att bygga en mur vid gränsen, som hjälp till självhjälp…

Jag undrar varför Rawa inte köpte vanliga flygbiljetter? Eller ljuger Sveriges Radio? Rawa är från irakiska kurdistan och där är det relativt lugnt nu, med 200.000 borde det gå att ordna ett bra liv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “SD vill hjälpa Polen stänga ute migranterna

 1. Nu gäller det att alla hjälper till att hålla emot.
  Sverige är mer än fullbokat.
  Vi ska jobba för utvisningar i första hand av kriminella, men även av maktlystna
  muslimer som tror att Sverige ska anpassa sig efter dom.
  Vi ska avskaffa allt som har med islam och muslimer att göra.
  Svenska traditioner ska framhållas och firas i större utsträckning framöver.
  Nationalsången ska spelas i skolor och kyrkor vid skolavslutningar som förr.
  Svenska flaggan ska alltid vara i första hand.

  59
  • Lätt att säga, men svårare att genomföra, I det här PK-infekterade samhället. Vem av dessa lyssnar??? Men det vore bra det du säger genomfördes. Men hur???

   34
 2. Vad Bellarus gör nu är ju precis vad turkarna gjorde. Erdogan hotade ju att öppna gränsen om han inte fick mer pengar av EU. Bellarus vill slippa alla sanktioner som VÄST lagt på landet. Jag hoppas att presidenterna för Ryssland och Bellarus kommer överens om att slå samman de båda länderna (samtal har förts mellan de båda ledarna)

  38
  1
  • Ja, det är självklart EU:s fel! De sabbar som vanligt för Europa, och förstör sundheten där! Fast Polen är ju ett av de länder som är minst skyldiga! Synd att de ska drabbas! Bättre om Belarose-ledningen riktade in sig på Baltikum! Om de ska hämnas vill säga.

   18
   2
  • Det här är lite värre än Turkiet. Erdogan flög inte in migranter vad jag vet.

   Jag tycker inte presidenterna ska slå ihop Ryssland och Belarus.

   Ska dom gå ihop borde det hållas rättvisa folkomröstningar först och det blir nog svårt i nuläget.

   12
   • Tycker Pettersson då också att de svenska folkomröstningarna om EU och EMU var rättvisa – med massivt övertag för ja-sidan i massmedia och dess skrämselpropaganda?
    Och har inte statsledningen i Belarus rätt att försvara sig när deras land angrips av EU med omfattande sanktioner, som syftar till ekonomiskt sammanbrott och socialt kaos samt därmed regimskifte i landet – en klar inblandning i Belarus´ interna angelägenheter! Sedan kan man ju förstå att dessa muslimska ”flyktingar” inte vill stanna i Belarus där, enligt senaste folkräkning år 2020, muslimerna utgör endast 0,2 procent av hela befolkningen – och att de hellre vill till Tyskland med 7 procent muslimer, eller till Sverige (oklar andel muslimer).

    7
    8
   • Jag vet inte vart du vill komma men vad jag vet sa vi ja till EU med några procents marginal men ett betydligt klarare nej till Euron trots den betydande enligt dig propagandan.

    Belarus är en diktatur.

    14
    1
   • Angående att ”observatör” inte riktigt har klart för sig hur stor andel av Sveriges befolkning som utgörs av muslimer. Deras andel har ökat från 0,007 % år 1953 till 8,1% år 2016, – den senast säkerställda statistiken är från 2016, märkligt nog.
    1953: ca 500 st. muslimer (0,007%)
    2014: ca 490 000 (5,0%)
    2016: ca 810 000 (8,1%)

    11
    1

Kommentera