Utvisade zigenare kommer tillbaka igen och igen. Django Levakovic är som en jojo

ZIGENARE. Django Levakovic har fått sex fällande domar sedan han utvisades från Danmark 2015. Fem av domarna omfattar olaglig inresa. Django Levakovic är som en jojo som ständigt återvänder till Danmark, trots att han 2015 blev permanent utesluten från Högsta domstolen, skriver EkstraBladet, läs mer där.

Django Levakovic kan inte hålla sig från Danmark, trots att han blivit permanent utvisad. Straffet för olaglig inresa har nu skärpts, så det kostar honom ungefär ett års fängelse varje gång. Foto Polisen

Den 48-årige medlemmen av Levakovic-klanen, Danmarks mest kriminella familj, har nu fått sitt femte straff för brott mot inreseförbudet och sedan han för första gången skickades till Kroatien med beskedet att hålla sig borta för alltid har han fick totalt sex domar i Danmark på sammanlagt tre år och nio månaders fängelse.

Det sjätte straffet blev 30 dagars fängelse för våld mot kriminalvårdare i Västra fängelset när Django Levakovic kastade en termos och sin matbricka efter honom och sedan försökte nicka en skalle till tjänstemannen.

Varje gång Django David Levakovic tagit sig in olagligt i Danmark har han också begått nya brott som rån, stöld, våld och rymning.

-Pettersson har i minst tio år skrivit om zigenarklanen Levakovic. De gör då och då utflykter till Sverige och någon är till och med skriven i Skåne.

***

TIDIGARE 2021-10-11. Utvisade ”danskar” hedrar Sverige med sin närvaro

BROTTSLIGHET. Zigenar-klanen Levakovic-Petrovic som utvisats från Danmark på grund utav omfattande brottslighet fortsätter att begå brott i Sverige. Danska myndigheter har utvisat sex medlemmar ur den kriminella familjen till Kroatien, inte Kosovo som det sägs i filmen, men de valde alltså att resa till Sverige där de för övrigt också dömts för grova brott tidigare.

Zigenarna är kända som Danmarks mest kriminella familj.

-Pettersson har i minst tio år skrivit om zigenarklanen Levakovic som är kända som Danmarks mest kriminella familj och varit i Danmark sedan 1972 där de levt på bidrag och varit kriminella i generation efter generation. Risken är att Levakovic- och Petrovic tar bron över sundet, skrev bloggen för inte så länge sedan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Utvisade zigenare kommer tillbaka igen och igen. Django Levakovic är som en jojo

  1. De har flyttat till Skåne, där de fortsätter att begå brott, skriver Bulletin. Jura Levakovic, som är en av familjens mest kriminella, har dömts av Helsingborgs tingsrätt för stölder från matvarubutiker och av tingsrätten i Malmö blivit dömd för betydligt allvarligare brott, så som utpressning, grov stöld och bedrägeri, – och i Danmark är han bl. a. dömd för gaturån, bankrån och för våldsbrott. Hans farbror Django som Pettersson skriver om, bor numera i Skåne och dömdes tidigare i år av Helsingborgs tingsrätt för stöld från en elektronikbutik.
    Läs mera i Bulletin:
    https://bulletin.nu/flera-i-danmarks-mest-kriminella-familj-till-sverige-efter-utvisningar

    22

Kommentera