Per Bolund, jag är den enda…

DUBBELMORAL. Per Bolund är språkrör för Miljöpartiet, Miljö- och klimatminister samt vice statsminister. Just nu är han på FN:s klimatkonferens och talar om att andra ska sluta flyga och åka bil. Per Bolund är tydligen den enda i Sverige som måste flyga för att få ihop sin kalender. Vi vanliga dödliga ska däremot gå, cykla och åka tåg för vi är inte lika viktiga som Bolund.

Alla är jämlika, men några är mer jämlika än andra tycker Per Bolund som har en grundlön på 142.000 kronor i månaden. Det är sällan någon person symboliserar hyckleri och meningslös klimatpolitik som Bolund.

Bolund har känt till mötet i Glasgow i åratal så han hade kunnat planera kalendern för en tågresa eller för digitala möten.

Bolund pratar om klimatnödläge men det gäller bara alla andra. Inga industrier, gruvor, cement, stål, plastbesticken förbjuds, de ska göras av trä, trots att skogarna inte ska röras…”Hela förtroendet för Parisavtalet står på spel”

Miljöpartiet är samhällsfarliga…

En annan som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra är ärkebiskop Antje Jackelén som är Svenska Kyrkans högsta företrädare.

Damen har också rest till Glasgow med flyg, men på Twitter lägger damen upp en bild på en järnvägsstation, naturligtvis av en anledning. Ärkebiskopen kan nog inte de tio budorden du ska inte bära falskt vittnesbörd”

-Pettersson undrar om Jackelén bytt ut kristendomen mot klimatkulten och islam…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Per Bolund, jag är den enda…

 1. Han bluffar även kring sin fossilbensinbils Ford!
  Han är själv en brunfossil som tyvärr kommer att sitta kvar, usch fy o bläääää
  Hycklartoppens etta

  18
 2. Antikrist Jackelin är marxist, med förflutet i Östtyskland. Kommer aldrig genom Pärleporten!

  38
  • Vi har aldrig haft en så usel och bedräglig ärkebiskop som nu! Men det bevisar bara hur djupt Svenska Kyrkan sjunkit ner i, den från avgrundens djup, bubblande dyn. Och tyvärr lämnat allt vad kristendomen var bakom sig, till förmån för PK-ismstalinismen!

   26
 3. Vissa klimater förgiftar flygplatsen med lim, för att de som inte är klimater flyger. För allas lika värde gäller inte där. Det är endast vanligt folk som inte ska flyga. Klimatadeln har frikort och fri lejd! Alllu bakku! Buga er för klimatöverheten!

  24
 4. Någon som kan förklara hur så många sjuka och efterblivna,kunnat fötts under senaste 50-60 åren ?
  De som nu vallfärdar till Skottland och töntarnas möte,är ju ändå bara en liten del av överskiktet bland Abzurdistans drabbade !
  I Tyskland nämnes dessa “68:or”,men hos oss är det ju betydligt tidigare årgångar ….

  28
 5. De här parasiterna, vare sig med politisk eller sk religiösa förtecken har ingen aning om vilka krafter de har att hantera.

  36
 6. Per Bolund behöver utrusta sin lådcykel med pontoner och ett bakhjul med skovlar. Även ett segel med solceller kan vara klimatsmart och underlätta för honom själv och omvärlden.

  38
 7. Per Bolund tillhör Miljöpartiet som predikar om hur andra ska göra, bara
  det inte gäller dom själva.
  Hyckleriernas parti no 1
  Måtte Bolund och Stenevi åka ur riksdag och regering snarast,
  Stolpskott är vad dom är och inget annat.

  59
 8. Maktfullkomligheten i Sverige når oanade höjder .
  Antje J , Per Bolund , Stenevi ,Ygeman, Morgan J , Strandhäll , Annie L listan kan göras hur lång som helst . Och det är människor som förväntas göra nytta för oss vanliga människor .
  De är inget mindre än en katastrof .
  Om vi Svenskar vill leva Svenskt i vårt eget land har vi inte mycket att välja på av dagens politikergalleri .
  Skönt att det är val snart .

  69
 9. Jackelen är socialist och därmed inte bunden av de tio budorden eftersom Partiets stadgar står över dessa.

  59

Kommentera