Mönstret bland muslimer och islam

ISLAM. Vi hör och ser dagligen om muslimer som begår brott av olika slag runt om i Europa. I lördags knivhöggs tre personer av en syrier på ett tåg i Tyskland. Muslimen ropade Allahu Akbar.

Tidigt i morse öppnade en algerier dörren till en polisbil i Cannes, Frankrike och knivhögg en polisman i bröstet. Detta i profetens namn.

På förmiddagen idag utbröt ett knivslagsmål mellan två afghaner på köpcentret Krämaren i centrala Örebro där tre personer blev knivskadade.

Dagligen sker dåd över hela Europa och i den muslimska världen är det ännu värre massmord på fel sorts muslimer och kristna av dem som tror sig ha ”rätt” tro.

Händelserna rapporteras oftast men nästan lika ofta ”glöms” gärningsmännens bakgrund bort och döljs av att terroristen var psykiskt störd, som i Vetlanda.

-Pettersson kan inte bedöma om gärningspersonerna är sjuka, men ytterst få spsykiskt sjuka om ens några västerlänningar mördar och försöker mörda oskyldiga och okända människor medan de skriker ”gud är stor”

Tänker er om det skedde ”högerextrema” dåd varje dag runt om i Europa, då skulle politiker och journalister gapa om sammansvärjningar och mönster.

Nu ser dom inte mönstret, de ser det inte ens komma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168
4 thoughts on “Mönstret bland muslimer och islam

 1. Varför islam är som den är, beror främst på detta:

  https://www.dagen.se/debatt/2015/10/21/muslimerna-har-en-annan-gud/

  Eller för att översätta det: allah är INTE Gud!!! Allah, är i stället den kraft vi kallar satan, eller det stora mörkret! Och dyrkar man det onda, de onda krafterna, tillämpar man det också! a allah, är det ockulta mörkrets furste!

  Och i Bibeln lyder första budet: ”Du ska inga andra gudar ha jämte Mig!” D v s vår, den ende Guden, som kan kallas Gud. Dessutom bevisar budet att DET FINNS andra gudar. Men det är inga man ska dyrka, då de är ondskans krafter.

  Därför bör islam förbjudas, då den inte är någon religion, utan en satanstro, eller ”satansverser”, som Salman Rushdie uttrycker det. Och Koranen är just dessa samlade i en satansbok.

  Ondskans krafter helt enkelt, som vi öppet tillåter i vårt land och väst. Då blir också resultatet och samhället därefter.

  Betänk att koranen, är en inverterad bok av Bibeln, liksom den islamska tron. Tänk på alla bud, allt vi håller heligt, och hur vi förhåller oss till varandra på ett medmänskligt sätt, allt detta går koranen och islam tvärt emot. Så nog är det en satanslära vi har med att göra. Det finns ingen tvekan om det. Tänk bara allt gott Bibeln talar om: tolerans, mänsklig frihet, medmänsklighet, respekt. Allt detta går koranen och islam emot. Och det är detta islamer lever efter över hela världen.

  Dessutom är det inte olika religioner som är fel om man har samma Gud. ”Du ska inga gudar ha jämte Mig”, härmed av islamerna själva i sin intolerans, jämte andra religioner, att islam inte har samma Gud som de övriga, för då skulle man vara tolerant. Och eftersom Guden Gud först och främst är judarnas och de kristnas Gud, hursomhelst, då den först omtalas av dem, och inte tolereras som likvärdiga försök att nå denna i sina religioner som islam, är inte allah, samma Gud, utan dess motsats, liksom islam och koranen är vägar bort från Gud, eller det Goda om man så vill, och en väg rakt in i fördärvet, eller helvetet om man så vill!

  • Islam är satanism. Och när hen misslyckades med islam så skapade hen en ny rörelse för att bekämpa kristendomen, nämligen socialismen.

 2. Alla som på något vis reklamerar för läran där kvinnor är mindre värda än män skall utvisas eftersom sveriges devis är ”alla är lika mycket värda.”
  Ge dem ultimatum, ändrar ni inte detta blir ni fråntagna det svenska medborgarskapet och alla som utger sig vara muslimer utvisas på livstid.

  31
 3. Det finns ett problem med muslimer, dom som är i civiliserade länder är på fel plats.
  Vi måste sluta med att vara tillmötesgående mot dessa galningar.
  Inget i deras livsstil står i närheten av våra svenska värderingar.
  Och muslimerna säger att vi svenskar lever helt felaktigt i deras falska ögon.
  Muslimer ska bo i muslimska länder, där kan dom få försörja sig själva och inte
  på oss svenska skattebetalare.
  Tror förövrigt att hela Europa är trötta på dessa hemska människor som
  muslimer är.
  Ta bara deras kvinnosyn ?? Hur kan Märta Stenevi ställa upp och försvara den.
  Jag kan bara tolka det som sjuklig dubbelmoral.
  Hur länge ska muslimska invandrare kunna plocka ut femsiffriga belopp månad
  efter månad utan att de jobb de erbjuds ?
  Svensk flathet och fjäsk kommer förstöra vårt land om ingen sätter stopp nu !!!

  41

Kommentera