Attack i profetens namn

ISLAM. En polis i Cannes har blivit attackerad med ett stickvapen, skriver Frankrikes inrikesminister Gérald Darmanin på Twitter. Han tillägger i ett efterföljande inlägg att polismannen räddades av sin skottsäkra väst.

Polisstation i Cannes Bild: Google

Gärningsmannen slet upp dörren på en polisbil utanför en polisstation och högg polisen i brösttrakten, rapporterar Nice Matin. Mannen ska sedan ha försökt attackera en annan polis i fordonet och sedan ha blivit skjuten av en tredje polis.

Gärningsmannen ska ha sagt sig agera ”i profetens namn” och attacken utreds som ett misstänkt terrordåd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Attack i profetens namn

 1. ja hur många fransmännen är friska?? dom verkar i alla fall ovanligt toleranta. men det beror väl på denna lekstuga man drev i Algeriet det var ett fasligt slaktande där innan man upptäckte att det vsr muslimer detvar frågan om

  2
  2
  • Enligt tyskarna, inga.
   Afghanistan är precis som Iran och Saudiarabien ett bra muslimskt land där folket har den ledning de vill ha och som följer den lag deras falske profet hittat på åt dem.

   14
 2. Ja så heter det även i fallet som skedde i lördags,i tåget vid Nürnberg !
  Påstås nu att Araben var psykiskt sjuk !!!!
  Jo det behöver vi ingen läkarutbildning för att konstatera,att dessa alla mer eller mindre är o.lider av ….

  42
 3. Att försöka knivhugga någon med skyddsväst tyder på kognitiv förmåga närmast motsvarande daggmask. Troligen tillsammans med helt obefintlig impulskontroll.

  41
 4. Kan det vara profeten Greta eller handlar det om någon annan profet?
  Om SVT kommer att rapportera om dådet så handlar det säkert om ren o skär psykisk ohälsa.

  47

Kommentera