Sluta stöd terrorism och korruption med svenskt bistånd

BISTÅND & KOORUPTION. De så kallade ”palestinska” flyktingarna är de enda som har ett eget biståndsorgan. FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar, UNRWA har blivit så politiskt propalestinskt att allt bistånd dit bör avbrytas. Fatah och Hamas är dessutom helt korrumperade. Hamas är också terroriststämplat. UNRWA har runt 30.000 anställda.

Hamas barnsoldater finansieras med svenskt bistånd

Medan en ”palestinsk” flykting som kommer till Sverige kan bli svensk medborgare och få fullständiga medborgerliga rättigheter efter 4-5 år så blir aldrig en ”palestinsk” flykting medborgare i de arabiska grannländerna, även om de är födda där och bara blir fler och fler. Araberna håller ”palestinierna” som gisslan i konflikten med Israel. Under och efter kriget 1948 flydde/flyttade runt 7-800.000 araber från det som idag är Israel, idag har de blivit fem miljoner som bor i grannländerna utan rättigheter och fortfarande kallas flyktingar.

Samtidigt tvingades 850.000 judar bort från arabvärlden, de har idag blivit medborgare i Israel, USA eller andra länder utan något eget flyktingorgan.

Runt tolv miljoner tyskar fördrevs efter 2:a världskriget bort från Öst-europa där de bott i hundratals år. De är idag medborgare i Tyskland och de fick inget flyktingorgan som tog hand om dem. Mängder med folk har råkat ut för samma sak men bara araberna har fått ett eget flyktingorgan och de är de enda som blivit ett bestående och ökande problem.

-Pettersson tycker det är dags att Sverige avslutar sitt samarbete med UNRWA, organisationen är så politiskt propalestinskt att allt bistånd dit bör avbrytas. Fatah och Hamas är dessutom helt korrumperade. Hamas är terroriststämplat. Jag tycker det är dags att de länder där det sedan 70 år bor ”palestinier” gör dem till fullvärdiga medborgare i respektive land och behövs det pengar får de rika muslimska gulfstaterna finansiera det.

Nu halverar Storbritannien sina bidrag till UNRWA, USA har tidigare dragit in sitt bistånd. Sverige är nu näst störst bidragsgivare av alla enskilda länder till UNWRA i absoluta tal!
Bara EU och Tyskland ger större bidrag. Räknat per capita ger svenska skattebetalare skyhögt mer än alla andra. Dessutom bidrar vi till EU:s biståndskassa.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Sluta stöd terrorism och korruption med svenskt bistånd

 1. Tack Kurt!
  Helt riktigt att den lille terroristen Yassir Arafat (han med den hemvikta mössan) blev miljardär på det generösa biståndet? Till råga på allt fick denna korrupta människa Fredspriset tillsammans med Shimon Peres (1994), och efter den ofattbara utmärkelsen har vi ju sett att det blivit nästan gulligt fredligt i området, eller hur? Tillråga på allt så öser svenska vänsterpolitiker fortfarande pengar i bistånd till Palestina och Mahmoud Abbas. Personligen tror jag att de vill ge även Abbas och hans Fatah miljardärsstatus? När det dessutom ryktas om att palestinska familjer har fått sponsrad semester av Fatah, för att träna dess barn i kampen mot Israel. Detta har hänt i bl.a. Katrineholm, kan detta verkligen vara sant?

 2. Svenska skattepengar ska inte gå till diktaturer, socialism, islamism eller för att understödja nationer som inte kan klara sig själva efter 60 år.

  19
 3. På Arafats tid gick det mesta av biståndet i hans fickor sen fick Israel skulden för all fattigdom och elände. Är nog inte mycket annorlunda nu,

  42
  1
 4. Så länge socialdemokraternas kontrakt med muslimska brödraskapet, från 1999,
  gäller fortsätter stödet till muslimerna !

  36

Kommentera