Greta Thunberg kritiseras av norska Socialdemokrater

KLIMATEXTREMISM. Den svenska journalistkårens och svenska politikers älskling klimatextremisten Greta Thunbergs uttalanden om att klimattoppmötet i Glasgow är meningslöst och ett misslyckande kritiseras av Norges klimat- och miljöminister Espen Barth Eide från Arbeiderpartiet.– När man säger att politiken inte har någon mening, och att man i princip kunde struntat i att vara med på mötet då är man ute på en lite farlig kurs, säger Barth Eide till NRK.

Barth Eide säger vidare att det är viktigt att det starka engagemanget i klimatrörelsen omvandlas till politisk handling och att idén om demokratisk politisk förändring inte avfärdas.

Thunberg har också kritiserats av Aftenpostens krönikör Kjetil B Alstadheim som i en krönika anser att Thunberg odlar politikerförakt och att hon riskerar att driva sina anhängare till något som ligger ”bortom civil olydnad”.

”Och det hon säger är inte sant. Det sker framsteg, även om det inte går fort nog”, skriver Alstadheim.

-Pettersson säger att klimatrörelsen kan utan tvekan utvecklas till en terrorrörelse som får de så kallade ”högerextremisterna” från Ludvika att verka som skolpojkar i söndagsskolan…

Om det sker har journalister och politiker som överdriver och vinklar klimathotet ett stort ansvar.

Sveriges klimat- och miljöminister Per Bolund, lurar folk från skola och arbete för att bedriva symbolpolitik. Bild från Twitter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Greta Thunberg kritiseras av norska Socialdemokrater

  1. Det finns väl en del tecken på att Greta håller på att radikaliseras bort från finrummen. Rätt skönt faktiskt.

  2. Glasgow-folket, gör betydligt mer, ja alldeles för mycket, än de borde göra. DÄRFÖR, ser vi också en expanderande miljöförstöring. FÖR ATT DE HELT STRUNTAR I DEN VERJLIGA MILJÖN!!!

    Klimatörelsen och Greta är bla bla bla!!! För vad de säger är nonsens, mot vad de gör.

    De är som Hitlerriket som döljde förintelselägren, med massa pladder om välgång och lycka och kultur!

    För snacka om skogen går väl, samtidigt som man skövlar den för det fiktiva luftslottsklimatets skull!

Kommentera