Kreativ klimatpolitik

KLIMAT. Kanada exporterar 30 miljoner ton kol till Kina varje år. Kolet kommer från Kanada och USA, men USA vill inte transportera och sälja till Kina så det amerikanska kolet körs över gränsen och lastas på fartyg i British Columbia, Kanada som transporterar det till Kina på fartyg som går på olja.

Skapliga dieseldrivna truckar transporterar kolet.

Kina eldar kolet för att skapa elektricitet, de använder elen för att tillverka solpaneler, som skickas till Kanada och USA på fartyg som går olja.

I Kanada och USA installeras dessa solpaneler och klimataktivister kallar det för ”utsläppsfri” grön el.

Global News

-Pettersson säger att klimat- och miljörörelsen är fantastiska på kreativ bokföring…

För att få lite proportioner på det hela så producerar Kina 3800 miljoner ton kol per år och ökar. Det är lika mycket som alla andra länder tillsammans. Kanada producerar 60 miljoner ton.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Kreativ klimatpolitik

 1. Det är dags att börja montera ner globaliseringen och minska jordens befolkning. Kortaste väg från råvara/produkt till konsument måste vara målet.>>> Närproducerat m.m.

  10
 2. Att klimtfånarna inte vet vad de sysslar med står här klart, hur ska de ersätta bara kinesernas kolenergi med fossilfri energi? Tio nya klimatkonferenser eller förbjuda folk att ha kor, undrar vad Indien skulle säga?
  När skall fånarna komma till sans och jobba på att förbättra miljön istället?

  17
  • Och tänk, det sker med klimatvurmaren Bidens goda minne! Men så börjar han bli skandalerna man också. Vore det val idag, skulle Trump vinna med 56%. Biden har endast 48%.

Kommentera