”Klimatmötena” har inte alls påverkat ökningen av CO2

Hur stor är möjligheten att Klimatmötet i Glasgow ändrar trenden ??

Klimatmötena kommer och går, men co2 ökningen består!

Klimatmöte nummer 26 ger EU och USA tillfälle att binda ännu mer ris åt egen rygg och fortsätta marschen mot ett avindustrialiserat Väst till fromma för Kina, Ryssland, Brasilien, Indien med flera.

14 thoughts on “”Klimatmötena” har inte alls påverkat ökningen av CO2

  1. Girigheten och egoismen kommer att ta kål på planeten innan de fattar själva som skapat detta, inte klimatet.
    Cirka en grad har temperaturen stigit sen mitten av 1800 talet, och det skrivs att jorden snart brinner upp?
    Att människan kan påverka klimatet är mikroskopiskt.
    Solen styr allt, utan den kan vi packa ihop, och att kunna flytta till andra planeter är bara en fantasi för att få mer bidrag.

    https://uvell.se/2021/10/29/green-money/

    11
    • Och frågan är inte hur mycket koldioxidutsläppen har minskat, utan HUR de har minskat. VAD har man gjort för att minska dem. Jo, förstört DEN RIKTIGA MILJÖN ännu mera!!!

      Och varför ökar koldioxiden, trots att koldioxidutsläppen minskar. Jo, JUST P G A DETTA!!! DETTA, är vad man åstadkommit, och sen skyller man på kosmiska effekter, när man själva är orsaken till det hela!

  2. Förlåt! ”…NÄST MEST KOLDIOXID I SVERIGE”, ska det vara. Missade ett ord där i texten. Och rätt ska vara rätt!!!

    Ni kan själva googla på ”cementa gotland historia”, så får ni se!

  3. Det är ju som jag säger klimatpolitiken främjar co2-ökningen, snarare än minskar den, för att man gör helt fel saker, p g a fundamentalism.

    Och klimatmötena är uppeldande fanatiska kampanjmöten, som förstärker denna felaktiga inriktning. Det kommer att vara förödande för oss och jorden.

    Om gretafolket fortsätter framåt, kommer de att ödelägga jorden. För de är bara fixa socialistidéer de bygger allt på. Som med invandringen. Som med allas lika värde. Som med Corona. Som med kriminaliteten.

    För säg: Hur väl har dessa sjuka västerliberaler lyckats med nåt av detta??? Som de helt och själva helt fritt har valt att göra??? INGENTING, ABSOLUT INGENTING, I NÅGON SOM HELST POSITIV RIKTNING!!!

    Nej skrota EU!!! Det vore det bästa för Världen, Europa och vi här i norr!!!

    32
      • Så här står det exempelvis om koldioxidutsläppen från Cementa:

        ”CEMENTA i Slite släppte ut MEST KOLDIOXID I SVERIGE enligt en rapport från Naturvårdsverket (2018).[8] Cementa i Slite släppte ut omkring 1,6 miljon ton 2017. Cementas koldioxidutsläpp kom från tillverkningen av cement. Mellan 55 och 60 procent av koldioxiden frigjordes när kalkstenen hettades upp, medan resten kom från de bränslen som användes i processen.”

        Cement anses behövas i mängder för den s k klimatomställningar. För järnväg (Botniabanan, som skövlar ännu mer natur), för batteriefabriker (som förgiftar våra jordar och vatten) och för vindkraft (som förstör ännu mer natur, och dödar fåglar). Dessutom skapar kalkbrotten djupa sår i naturen.

        Sen leder det inte till en bättre natur, utan precis tvärtom. DESSA FÖRETEELSER FÖRSTÖR DET DYRASTE VI HAR!!! VÅRT LIVSRUM PÅ JORDEN!!!

        8
        1

Kommentera