SD-hataren Dror Feiler åtalas för stölder

BROTTSLIGHET. En av bloggens gamla bekanta, vänsterpartisten Dror Feiler har tagits på bar gärning av personalen på Coop under en stöldturné. Kommunisten Dror Feiler är bland annat känd för att systematiskt störa SD:s torgmöten.

Nu anklagas Feiler för stöld i en Coop-butik på Södermalm. När personalen skulle gripa honom började vänsterprofilen ömsom vädja om nåd – ömsom gasta om ”våld” – och lyckades till slut fly ut ur butiken. Feiler åtalas nu för sex stölder vid olika tillfällen från samma butik.

Dror Feiler ertappas på Coop. Bild: Polisen

Dror Feiler,70, bor centralt på Söder i Stockholm i en 150 kvadratmeter stor hyreslägenhet tillsammans med sin fru. Det kanske är dags för Dror att hyra något mindre om han inte har råd att betala maten?

Dror var en av de drivande krafterna bakom Ship to Gaza som delvis seglade under Nazi-flagg och det är det lilla om Dror Feiler…

Ship to Gaza i Turkiet under Nazistsymbol. Feiler är israel.

Att håna IKEA:s grundare, Ingvar Kamprad efter hans död gick också bra. Ingvar var medlem i Nysvenska rörelsen som 16-åring 1942 och något eller några år framåt. Kamprad har bett om ursäkt och tagit avstånd från detta. Det hindrade inte Feiler att håna honom 75 år senare.

Fick sådana som Dror bestämma i världen så skulle det bli som i kommunistländerna, de börjar med att skjuta de mjölkande korna, alltså de människor som skapar välstånd.

2015 fälldes Dror Feiler för ohörsamhet mot ordningsmakten och våldsamt motstånd efter att ha stört Sverigedemokraternas möten. Han fick 10.400 kronor i böter.

Dror Feiler har kandiderat till riksdagen och Europparlamentet för Vänsterpartiet…

Här grips kommunisten Dror Feiler med sin saxofon som han använde för att störa demokratiska möten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “SD-hataren Dror Feiler åtalas för stölder

 1. Det är ironiskt att han snattar på Coop och inte någon annan dagligvarukedja. Coop bildades i en svunnen tid av arbetarekooperativ för att sänka matkostnader för mindre bemedlade arbetare. Dror Feiler är ju ingen arbetare utan en gåsleverkommunist.

 2. IfALL DROR fEILER VILL HA DET SOM I KOMMUNISTLÄNDERNA HUR SKULLE DET DÅ
  GÅ FÖR HANS SNATTANDE? I KOMMUNISTLÄNDERNA FINNS DET JU MEST TOMMA BUTIKSHYLLOR ? VAD HAR DENNE PROSSELYT SYSSLAT MED FÖRUTOM
  ATT LÅTA ANDRA BETALA HANS TJYVERI? HAN TILLHÖR VÄL LÖNELISTAN DOM
  ARBETSBEFRIADE? FÖR ATT ÖRLA RUNT PÅ ETT PARTIS MÖTEN OCH FÖRA OLJUD
  RÄKNAS INTE TILL ARBETE, ELLER HAR VPK SIN HAND ÖVER HONOM?

  22
 3. En av de, som lever i den bubbla där de tror tror de tillhör den rätta sidan och därför får uppträda rasistiskt och odemokratiskt mot SD. Vänsterblivna ska inte slösa sin livstid på att hata skötsamma människor, som gör stor nytta i samhället. Många i SD är gamla vakna sossar och moderater har jag sett.

  40
  2
 4. Den mannen är ju allvarligt psykiskt sjuk.
  Det lyser ju vansinne om honom.
  Skicka han till Palestina där verkar han trivas med galningarna.
  Kan han roa sig med att skjuta raketer mot Israel om dagarna.
  Den gubben har kostat nog i Sverige, gammelkommunist som han är.

  47
  1
 5. Då tillhör han förmodligen den G r ö n a delen bland Stalinisterna !!
  Och åter ett bevis för att de gamla Dårhusen,aldrig skulle ha stängts…

  62
  1

Kommentera