Demonstration mot vaccinering i Stockholm

PANDEMI. Under lördagskvällen hölls en manifestation i centrala Stockholm mot bland annat vaccinpass och vaccination av barn. Bakom manifestationen var ”Frihetsrörelsen” som tidigare demonstrerat mot coronarestriktioner och rörelsen har även ifrågasatt om coronapandemin ens finns, rapporterar Sveriges Radio.

Polisen uppskattar att det var omkring 500 personer som deltog i demonstrationståget som gjordes utan tillstånd.

Under lördagskvällen hölls en demonstration i centrala Stockholm. Foto: Erik Glad/Sveriges Radio

Efter ”Frihetsmarschen” ordnade deltagarna en efterfest på Royal Park Hotel i Solna. Fullständiga rättigheter, liveframträdanden och mingel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Demonstration mot vaccinering i Stockholm

  • Märklig kommentar, ”ska folk behöva dö för deras frihet”.
   Gissar att du menar att ovaccinerade inte ska gå runt och smitta andra. Jag kanske gissar fel.
   Men fakta talar mer och mer för att även vaccinerade sprider smitta.
   Om man nu är rädd för att bli sjuk, är det väl bara att vaccinera sig. Om man nu litar på dessa vaccinet. Jag tror att en anledning till att folk inte vaccinerar sig är just att de inte litar på vaccinerna. Respektera det.

 1. Citerar min favorit kommentar: varför ska vi ha vaccinationspass när vaccinet inte fungerar?
  Eller om man vänder på det: varför ska vi ha vaccinationspass om vaccinet fungerar?
  Nu måste ändå alla som vill ha vaccin fått det.

  22
  1
 2. Dessa oansvariga gaphalsar ska var glada att vi här inte har haft de stentuffa restriktioner som många andra länder haft. Ta Australien t ex ändå gapar de och skriker

  8
  34
 3. Vaccin motståndare bör sitta i karantän. Och hämta sin mat utanför affärerna.
  Ska folk behöva dö för deras ”frihet”.

  6
  45
  • Läs ditt egna inlägg och tänk efter en eller två rundor till så kommer du snart till insikt med hur urbotat ologiskt ditt resonemang är.

   8
   1
 4. Rätt! Var och en har rätt att bestämma själv! Och ska inte diskrimineras, vad man än väljer!

  Det framkommer ju nu i dagarna, i den oberoende utredningen hur sossarna ställt till allt elände, och inte gjort vad som krävts i början av pandemin.

  Vänsterliberalerna välkomnade pandemin, istället för att mota Olle i grind. Man sabbade ALLT!!! Över 15.000 döda idag, och det bara fortsätter. Och det beror INTE på de ovaxinerade, utan på politikerna som styrt väst in i fördärvet!!! Som inte gjorde tester, och isolerade i början som inte gjorde vad som krävdes.

  Sen har det visat sig, att det främst är de vaccinerade som sprider smittan, om några. De som inte visar andra hänsyn vid avstånd o s v. Och vilka var det som spred smittan på äldreboenden. Jo, utredningen visar, att det inte var besökare, utan personalen själva som slarvade. MEN DE STYRANDE PÅ OLIKA NIVÅER I SAMHÄLLET, ÄR JU ALLTID OSKYLDIGA! Hellre skapar man massa lidande hos medborgarna.

  Vad jag vill ha sagt är att INTE ÄR VÅRAT, VI VANLIGA MÄNNISKORS FEL, att pandemin har härjat i Europa, utan INKOMPETENTA politiker. Därför har vi heller INGEN skuld till det hela, och har INGA SKYLDIGHETER, gällande detta, GENTEMOT NÅGON. Även om vissa har varit mer hänsynslösa än andra, genom att inte visa respekt, främst genom att festa, och att inte hålla avstånd.

  Och vilka står främst för denna hänsynslöshet??? Jag säger bara en sak: Pandemin i Sverige, hade sitt ursprung i JÄRVA-FÄLTET!

  Men själva grundorsaken till all corona-skit, står politikerna helt och hållet ensamt ansvariga för!!!

  32
  • Vad får dig att tro att 1500 dött med C-19?
   Detta har aldrig skett. Det är påståenden som det inte finns några som helst belägg för
   Antalet döda per 100 000 var högre från 2002 till 2009 och som störts 2007, utan någon pandemi
   De låga dödstalen från 2015 till 2018 gör att det ser värre ut än det är
   Hade de äldre fått vitamin och närings rik kost och versam medicin så skulle många inte ha dött De kan vi konstatera att 1500 fler än nödvändigt på grund av vårdens undfallenhet.
   Akutmotagningarna hade nämligen 1500 färre patienter än genomsnittet de sista 5 åren

   4
   1
 5. Parlamentsledamöter som stöder arbetstagarnas rättigheter mot det obligatoriska digitala intyget – presskonferens.
  Christine Anderson: ”I mänsklighetens hela historia har det aldrig funnits en politisk elit som uppriktigt oroat sig för vanliga människors välbefinnande. Vad får någon av oss att tro att det är annorlunda nu.”

  https://www.bitchute.com/video/wqEYcZ5lod4u/

  33
  1

Kommentera