Daniel Riazat (V) ljuger igen

INRIKES. Daniel Riazat är riksdagsledamot för vänsterpartiet som hatar svenskar och inte drar sig för att ljuga. Riazats föräldrar var aktiva kommunister i Iran. Daniel, mamma och syster flydde till Sverige fick nekades uppehållstillstånd och skulle avvisas men gömde sig. Till slut fickk de uppehållstillstånd och straxt därefter, som ett under, dök pappa upp.

Vänterpartisten ”försöker säga till Sverige att detta är en nationell kris så lyssnar ingen”. Problemet är att alla som påtalat krisen och problemen har Daniel Riazat kallat rasister, fascister och nazister. Kommunisten ljuger igen.

18 thoughts on “Daniel Riazat (V) ljuger igen

 1. Nja, han har ju tydligen haft ett jobb en gång i tiden före riksdagsplatsen, men:

  Faluns kommunfullmäktige har nu beslutat att lägga ner skolnämnden och låta kommunstyrelsen ta över nämndens uppgifter. Hela 52 av 61 ledamöter stod bakom beslutet att sparka skolnämndens ordförande Daniel Riazat. Nedläggningen beror på att kommunen under en längre period har haft problem med ett ekonomiskt underskott kopplat till gymnasieskolan. Underskottet låg förra året på 18 miljoner kronor och beräknas komma upp i 30 miljoner kronor 2013. Enligt Daniel Riazat själv handlar det i själva verket om att han är illa omtyckt även av andra politiker.

 2. Det dom etniska svenskarna måste förstå är att nästan alla invandrare, jag skulle vilja säga 99%, är emot landets ursprungsbefolkning och dess rätt sitt ett eget land, kultur och självbestämmande. så den här självklara rasisten och extremisten är inte ensam i åsikten att det som sker är bra för framförallt dom och positivt för mänskligheten. Dom inser inte att dom också är en del av ett folkmord, och att Sverige kommer att bli ännu ett mångkulturellt dysfunktionellt land.

  PS.
  Han har dock rätt i att Sverige har kontrollerats av klaner långt innan dom nya klanerna kom hit. så hans fokus borde ligga på vad dessa klaner har gjort genom historien, istället för att klandra den svenska ursprungsbefolkningen som inte hade något att säga till om förrän 1921, då majoriteten av befolkningen fick rösträtt.

  7
  1
 3. Dags att avgå Daniel. Att som riksdagsledamot uppmana till olaglighet är att fördöma det politiska system han verkar i. Men Vem är förvånad? Släng ut alla jävla muppar från Mellanöstern. Dom verkar tycka det är bättre hemma.

  21
  1
 4. Allah, om du finns, försök finna denna vilsekomna individ en plats i paradiset så snabbt som möjligt.

  29
  1
 5. Ger inte fem öre för vad en perser säger. De ser sig själva som de ursprungliga arierna och att de är överlägsna alla andra raser.

  29
  1
 6. Skicka honom och hans bihang till den öknen där han hör hemma. Där kan han leva lyckligt med en kvinnlig get och odla kameler.

  38
  1
 7. Om han hatar Svenskar, vad fan gör han i Sverige då?? Det är väl inget som helst
  tvång att bo kvar här, själv hatar jag kommunister och inte söker jag mig till sådana
  länder som praktiserar detta vridna system?

  40
 8. Daniel Riazat har aldrig jobbat en dag i Sverige, han har bara legat skattebetalarna
  till last med sin kommunistiska hållning.
  Mycket obehaglig person på alla sätt och vis.
  Han gnäller och gnäller om precis allting, åk hem så blir du kanske nöjd.
  Och vi riktiga svenskar slipper se hans hånfulla ansikte och hotfulla attityd.
  Har man hört och sett honom en gång förstår man att han tänkt leva sitt liv på andra.
  Människor som Riazat ska inte ha med skattebetalarnas pengar att göra.
  Dom ska heller inte ha minsta lilla att säga till om i samhället.

  58
   • Jag har 100% koll på hans förehavanden från skandalerna i falu kommun
    till hans svarta historia som sk. Politiker.
    Han är en skandalös människa Riazat.
    Sådana som han ska inte uppbära lön från det offentliga./

 9. Han borde vara tacksam att leva i ett fritt land. I länder som styrs av hans ideologier hade han suttit i fängelse. Typiskt kommunister. Har inget förstånd alls.

  54
  1

Kommentera