Vem lyssnar?

INSÄNDARE. Efter att ha läst lite i olika tidningar så fann jag en viss komik i att när våra journalister själva försöker vara klarsynta och ge sken av att begripa, så visar dom sig med sina krönikor och debattartiklar allt som oftast vara mer verklighetsfrånvända än vad som kan ses som hälsosamt.

Steget Efter. Är det SD:s fel att Sverige ser ut som det gör? SD varnade men ingen lyssnade.

I Aftonbladet så kunde vi nyligen läsa om hur Lena Mellin förfasade sig över rikspolischefens nödsignaler, vilka hon kallade ”skrämmande”!
Enligt Lena var det närmast plågsamt att lyssna till rikspolischefens nödrop.

Detta efter att han påstått att; -Polisen kan inte stoppa dödsskjutningarna på egen hand, hela samhället måste hjälpa till!
Vilket Lena kommenterade med: -Men vem lyssnar?

Som bara kan kommenteras med: -Ja vem lyssnar Lena?
Lyssnade du och Aftonbladet när SD för några decennier sedan varnade för vilket Sverige den ohämmade massinvandringen från världens värsta våldsmetropooler skulle komma att resultera i?
Svar -Nej!
Istället valde ni att demonisera och fördöma SD, -Varför lyssnade ni inte?

Annat på temat kriminologi och dödsskjutningar kunde man läsa i Expressen där en kriminolog vid namn Manne Granell, verksam vid Malmö universitet kortfattat uttryckte följande: -Det är svårt att peka på en enkel orsak på skillnaden mellan Sverige och Tyskland när det gäller kriminaliteten och skjutningarna.
-Det kan ha med slumpen att göra, att vi har färre poliser och att vi har lite större och annorlunda invandring.
Men var för sig kan ingen av dessa faktorer förklara det!

En annan kriminolog som i SVT:s ”30 minuter” nyligen föreföll lika oförstående för gängkrigens uppkomst och alla dödsskjutningar och bombdåd som följer i dess spår var Jerzy Sarneki.
Inte heller han eller hans så kallade ”forskning” kunde ge några tydliga svar på detta.
Därför är det inte utan att man undrar vad som krävs för att tituleras som ”kriminolog och brottsexpert”!?
Jag menar om man varken vet samt vägrar förstå varför våldet i samhället bara eskalerar för varje ”massinvandringsår” som går, hur mycket ”expert” är man då?

Personligen så skulle jag rekommendera alla som förbryllas över brottsexplosionen i vårt land att besöka valfri polisstation och sitta med och lyssna på vad som sägs i lunchrummet, för i polisens, tullens och gränspolisens lunchrum sägs mycket!
Men som Aftonbladets Lena Mellin formulerade frågan: -Men vem lyssnar?

För precis så är det, det är aldrig någon som lyssnar och om någon nu ändå gör det så tiger dom.
För vem vill vara den som välter båten, det var ju som bekant sagt att invandringen skulle rädda välfärden inte rasera den!
Vår nu extrema kriminalitet kom inte som en blixt från klar himmel, det är ingen slump att tillvaron i våra förorter idag kan liknas vid vardagslivet i Kabul och Mogadishu.

Det svenska samhällets förfall beror uteslutande på medvetna och oansvariga för att inte säga rent vanvettiga politiska beslut!
Sverige ses nu mer som det farligaste landet i Europa, det forna ”nordiska mönsterlandet” har utvecklats till en mardröm sedan 1970-talet.
Bara en dåre skulle uppehålla sig vid att försöka finna en trovärdig förklaringsmodell till våldsexplosionen i socioekonomiska faktorer och arbetslöshet, men ändå tillåts våra styrande politiker och ledande medier ty sig till denna ”fablernas värld”!

Det står som bekant alla helt fritt att finna en rimlig och trovärdig förklaring till varför dagens Sverige ser ut som det nu gör.
Men oavsett vilken förklaringsmodell man då landar i så kommer man inte ifrån det faktum att vi kommer att bli den första generationen som efterlämnar ett sämre samhälle än det vi själva fick ärva!
Vilket vi Sverigedemokrater som genom åren har utestängts från allt politiskt inflytande omöjligt kan påstås ha minsta lilla ansvar för!

Johnny Hornbrink, SD

8 thoughts on “Vem lyssnar?

 1. Jag har svaret, de blinda politikerna såg det inte komma. De enda som verkar ha synen i behåll är Sverigedemokraterna.

  15
 2. Enligt Manne Granell är orsaken att vi har fått färre Poliser? Konstigt för Justitieminister
  Morgan Johansson så har dom anställt fler poliser? Om dessa proffsljugare åtminstone
  kunnat samköra sina lögner hade det varit mindre patetiskt när dom försöker förklara.
  Lögnare snärjer förr eller senare vin sig i sina egna lögner!

  32
 3. Det är inte på grund av att SD är emot en stor invandring som gör att många varnade för SD.

  1
  28
 4. Ett mycket bra inlägg av Johnny Hornbrink.Nu sitter journalister och krönikörer och kriminologer och piper i var sitt hörn om hur våldspiralen bara ökar.Den ena teorin efter den andra ska framföras.Sanningen ska tassas runt som katten runt het gröt.SD har påtalat farorna med dessa öppna gränser men dom fick bli spottplank istället.Får dom komma in i finrummet snart ? För rasistargumenten är väl passe vid detta laget…..eller ska dom vevas ett par varv till ?

  28
  • Sign. Rädd:s uppdragsgivare kommer att försöka köra sina insinuanta påhopp flera gånger till. Den desperation det gänget utstrålar är direkt underhållande.

   22

Kommentera