De ansvarslösa Socialdemokraterna ägnar sig åt lögner och smutskastning

VALET 2022. Polisen i Sverige är underordnad Sveriges Regering och Justitiedepartementet. Ansvarig minister är socialdemokraten Mikael Damberg. Ändå skyller Socialdemokraterna ifrån sig. Att S själva bär det allra största ansvaret för både polisen och landets utveckling hindrar dem aldrig från att lägga skulden på andra. De har verkligen inga skrupler, landet behöver nya ledare.

Twitter från Richard Herrey

Det är uppenbart att Socialdemokraterna försöker göra S-styrda Malmö till ett skyltfönster för den egna kriminalpolitiken, skrev vi på ledarplats i veckan, enligt Expressen. I stället för att ta ansvar för det nationella misslyckandet när det gäller gängvåldet pekar man på trendbrottet i Malmö, och låter förstå att det verkliga problemet är det borgerliga styret i Stockholms stad. 

”Någonstans börjar man ställa sig frågan: varför lyckas vi i Malmö, men inte i Stockholm?” säger Morgan Johansson (S) i en intervju med Aftonbladet. 

-Pettersson säger att att S ägnar sig åt smutskastning och lögner, och det viktigaste Magdalena Andersson borde göra om hon blir statsminister är att avsätta justitieministern. Vinner någon annan valet 2022 löser sig problemet.

Har socialdemokraterna svårt med verkligheten kanske jag kan hjälpa dem. Antal skjutna till döds av kriminella gäng nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik. Till skjutvapenmorden kommer en mängd andra mord med knivar och annat.

 • 2021: 39 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på över 100
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten med hjälp av justitieminister Morgan Johansson.
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 thoughts on “De ansvarslösa Socialdemokraterna ägnar sig åt lögner och smutskastning

 1. Akta er för den verkliga verkligheten. Den inbillade verkligheten är bra mycket trevligare även om den består av lögner.

  Rättssystemet visar hur illa det kommer att gå för det tidigare så trygga Sverige..

  10
 2. Om Malmö hade varit ett företag, hade det varit jämnat med marken för länge sedan. Sedan tid tillbaka flyter sosseskutan på försörjningsstöd från skötsamma kommuner. >>> sossepolitik >>skojarpolitik

  23
 3. Vem vet. I framtiden blir det kanske straffbart att vara sosse. När tillräckligt många människor lämnar zombie-stadiet, kanske blickar man då tillbaka till våra dagar och varnar skolbarn, för den urusla Löfven-tiden. Tiden då det av svensken med hårt arbete och uthållighet, åstadkomma välfärdssamhället, raserades av en krympande sekt fanatiker utan kunskap och skrupler. Kan mycket väl tänka mig att det skapas någon form av ”hall of shame”, med porträtt av dagens makthavare, som en varning till de få svenskar som inte lämnat landet.

  20
 4. Vad lyckas de med i Malmö? Sätta sig i evig årlig mångmiljardkonkurs, som övriga Sverige måste betala för. Regeringen lyckas inte ens återbörda sina stulna vapen till regeringskansliet.

  24
 5. Jag ångrar inget sade patriarken Löfven om sin tid som statsminister?? Då är han alltså nöjd med att han lämnar över ett land i upplösning, som i vart fall hade någon slags ordning när han tillträdde? Istället för att be om ursäkt för hur landet har blivit, så ångrar han inget,
  då verkar det som att det var det som han jobbade för, att förstöra landet? Skrämmande!

  Någon från SD frågade honom om alla dom miljarder av våra barn och barnbarns pengar som han skänkt bort till EU var en någon slags muta för att han skulle få ett internationellt jobb, men det föll inte i god jord, antagligen tog frågan mitt i solar plexus för han blev ganska upprörd och svarade inte på frågan, utan gick därifrån?

  39
 6. ”Bärande varandras bördor, sonande varandras synder
  och läggande sina näsor i varandras blöt”

  30
  • jAVISST , MEN OM DET FÅR MAN INGEN INFO I VÅR HYCKLARMEDIA ,
   för han har ju rätt värdegrund

   Det är på tiden att denne fjant åker dit, och så visar det sig att han är en simpel Tjuv
   Nu kan han stå utanför Coop och blåsa i sin trumpet, och skrika titta här är en tjuv.

 7. Ju närmare valet de kommer och vet att de har inga lösningar på nuvarande problem, desto fler lögner och halvsanningar kommer det ur sossarnas led.

  Deras önskan att bibehålla makten är långt större än att styra vårt land ur kriser, eftersom det senare kräver nytänkande vilket de är helt utan.

  42
 8. Hmmm… Jag trodde att polisen förstatligades 1965 och lyder under regeringen likt Migrationsverket? Regeringen har också möjlighet att stoppa all asylinvandring enligt UtlL kap. 5 § 25. Enda kravet är att riksdagen underrättas inom 90 dagar. Strandhäll borde ingå i en tankesmedja. Kan vara kul för dem med helt oanvänt material.

  42
 9. Smutskastning är det flera som ägnar sig åt.
  Analys och förslag till lösningar inte så många.
  Känsloutbrott verkar vara på modet nu.

  35
  • Under vilken sten tillbringar du ditt liv. Det har kommit många bra förslag på hur problemen kan lösas. Som vanligt med sosseriet tar det 10 år innan man kan ta det till sig. Om 10 år hoppas jag att folk inte kan stava till socialdemokrati. Usch!

   13
  • Här några svar:
   Utvisa alla kriminella invandrare.
   Lägg ner Sida.
   Av veckla landstinget.
   Barnbidrag max 3 barn.
   Ta bort press-södet.
   Inga mosker på svensk mark.
   Du kan inte ha dubbla medborgarskap för att sitta i regeringen.endast svenskt..
   Folket i kommuner måste få rösta mer.
   Inga friskolor med religon som huvudmål
   Bygg mer kärnkraft.
   Ta bort alla vindsnurror som dödar allt liv.
   Alla som inte har rätt att vara i Sverige ska ut
   Jag har mer.
   Ha d gott
   Ponnsan

   11

Kommentera