Stopp för kalkbrytning på måndag, medan Bolund twittrar om SD

INDUSTRI & MILJÖ. På måndag är det stopp för Cementas kalkbrytning på Gotland. Regeringen hinner inte fatta något beslut innan det nuvarande tillståndet löper ut den första november.

Cementas tillstånd att bryta kalksten på Gotland slutar gälla den sista oktober. Cementa har ansökt om ett förlängt tillstånd hos regeringen, men regeringen kommer inte hinna fatta det beslutet innan den första november, rapporterar P4 Gotland.

SVT Nyheter Öst, som bevakar Gotland, har sökt miljö- och klimatminister Per Bolund (MP), som via sin pressekreterare tackar nej till intervju.

Miljö- och klimatminister Per Bolund (MP) har dock tid att twittra om SD klockan 07:27 idag på fredagsmorgonen, men det är säkert viktigare än Sveriges cementproduktion och han är troligen nöjd när han flyger till FN:s miljökonferens i Glasgow och kan rapportera att han lyckas stoppa en stor utsläppskälla.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Stopp för kalkbrytning på måndag, medan Bolund twittrar om SD

 1. Det är precis därför vi svenskar röstar på Sverigedemokraterna, dom är inte ett parti som alla de andra. De andra partierna vill skinna oss in på bara kroppen och ge bort det vi äger och har till utlänningar och andra länder. Sverigedemokraterna är ett helt unikt parti. Sverigedemokraterna vill oss svenskar väl.

  15
 2. Undrar hur de olika LO förbunden som drabbas ser på Bolund? Törs S ta med MP i ett regeringsunderlag någon mera gång, eller röstar LO medlemmarna på SD

  15
 3. Det är bara för Löfvén att fatta ett beslut nu. Det är han som är regeringen och ingen annan enligt Regeringsformen.

  20
  1
 4. Plastpåsepartiet MP skiter fullständigt i hur det går för Sveriges folk.
  Det endaste de har i åtanke är att hata SD och komma med idiotiska straffskatter.

  36
 5. Regeringen ”hinner” inte fatta beslut innan 1Nov.Man hinner om man vill ! Hur har man tänkt lösa det här i MPs drömvärld ? Förlåt,mardrömsvärld menade jag.Man kan inte ha ett litet parti med alldeles för stort inflytande som inte är kostymen vuxen.Det bär ju bara utför i plastpåseskattens land med det mesta….

  33

Kommentera