13 thoughts on “Dagens Lyteskomiska med den lysande stjärnan USAs president

  1. Är du stolt nu Carina Bergfeldt? Dock tjänade du själv lagrar hos Hanna Stjärne och vi tvingas nu se dig på bästa sändningstid i andra program.

    32
    • Tänk tillbaka på hennes oförskämda rapportering från USA över Donald Trump, o ch lyssna sen på hennes tillgjorda och inställsamma intervju med Stefan och Ulla Löfven så vill magen vända sig ut o in, hon lotsar att hon vet bättre hur en vald president ska sköta USA
      men ställer inte en enda kritisk fråga till den man som tagit Sverige 25 år tillbaks i tiden?

      33
  2. Hemskt, en gammal man som förlöjligas.
    Dags f åldersgräns f presidenter.
    Amerikanska folket ansåg att denne man
    var mer kvalificerad än Trump .!
    Alle man i båtarna! Arma land.
    .

    34
  3. Det verkar som om USA är på väg att krackelera och risken är överhängande för sociala konflikter , hoppas bara att problemen kan lösas med fredliga medel för tålamodet börjar nog att tryta hos många Amerikanska väljare .

    58
  4. Beklagligt om USA faller in i slapphet och oansvarighet mot världen. Man kan ju känna igen vibbar av Sveriges regerings sagobilder att rädda hela världen och med anledning av det ge Sveriges medborgare absurda skattehöjningar. Slappt tycker jag och förmodligen olagligt. Farligt och sorgligt om USA slutar med ambitionen att vilja vara demokratins världspolis i de lägen när de kunde dämpa konflikter. Att USA var så lång tid i Afghanistan är helt orimligt. Är inte majoriteten medborgare i Afghanistan beredda lägga energi på att få någon anständig ordning i samhället, så kan ingen göra något åt det tyvärr. Jag ser gärna att MP:s riksdagsgrupp flyttar dit på heltid och ordnar upp samhället enligt MP drömmar och sedan bosätter sig där, men de ska lämna Sverige i fred. Afghanistan kan väl vara i närheten av MP:s och möjligen Centerns drömsamhälle med tanke på vart de driver Sverige. Ofta slutar de flesta seriösa och oseriösa biståndsförsök i ett evigt biståndstagande där givarna är från samma industriländer decennium efter decennium, medan all naturlig utveckling avstannar. Bistånd ska sträcka sig till att försöka ta drabbade ur akut lidande, svält och sjukdomar i naturkatastrofer och liknande händelser. Att försöka ändra folks kultur i andra länder ska ingen ge sig på om de inte själva växt upp med och känner den kulturen.

    60
  5. Amerikanarna valde inte Biden för att han är bra. De valde honom för att han av två åldringar var minst dålig.

    5
    78
    • Du glömde det lilla ordet ”trodde”. De trodde han var minst dålig.
      Det mesta tyder på att de trodde fel.

      Den stora frågan är vem eller vilka som egentligen styr. För det är knappast Biden. Men jag undrar om det är medicinering som ligger bakom en del av de här tokigheterna. Ibland är han ju rätt klar i knppen. Men det räcker såklart inte för den som är president för en kärnvapenmakt. Jag känner mig inte tryggare med Biden.

Kommentera