Löfven lämnar makten – ångrar ingenting

INRIKES. När Stefan Löfven (S) lämnar politiken har han lyckats med ett av sina stora mål: att bryta blockpolitiken. Även om det tycks vara en tillfällig seger så ångrar han ingenting under sin tid som statsminister. – Jag har inget direkt som jag tänker att det där skulle jag inte ha gjort, säger han till Dagens Nyheter, bakom betalvägg.

-Pettersson säger att det kan inte vara lätt att vara perfekt…

Löfven avgår som Socialdemokraternas partiledare under kongressen den 3-7 november. Magdalena Andersson blir troligen ny partiledare men hon ska sedan godkännas av Riksdagen för att bli statsminister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Löfven lämnar makten – ångrar ingenting

 1. HAN ÅNGRAR INGENTING!!! HAN HAR MEDVETET GJORT ONT FÖR OSS SVENSKAR, inte p g a misstag, eller inkompetens!!! BRA ATT VETA, hur han hanterat allt, och varför det ser så illa ut, som det ser ut idag.

  MEN SNART ÄR JAG FULLKOMLIGAD, TILL MITT NAMN!!! ÄNTLIGEN!!!

 2. Margot Wallström slutade som utrikesminister för att få umgås mer med familjen.
  Stefan Löfven åker till FN med dubblat bistånd till FN:s klimatfond.
  Margot Wallström får ett FN-jobb.
  Än en gång dubblas Sveriges bistånd till FN:s klimatfond.
  Nu är det bara att vänta på att även Stefan Löfven får ett FN-jobb.

  11
  1
 3. Det är iunte lätt att va ödmjuk…….? Nej han ångrar inget, han är således nöjd med att ha sablat ner landet från att varit ett av världens mest välordnade till ett land i kaos,
  med dagliga mord bedragare Azylbedragare i stor skala, fattigpensionärer som får köpa varor där bästföre datum gått ut, skolbränder övriga anlagda brändert sprängningar osv,
  hans stora ord om att Europa bygger inga murar, nej snart har vi ingen cement att ens bygga bostäder, men Farbror Löfven känner sig nöjd?? Det är inte lätt att va ödmjuk.

  Nu kommer väl snart belöningen från Globallisterna att betalas ut, så att han blir mångmiljonär precis som hans föregångare, som plötsligt blev stenrik på sitt jobb att förstöra landet, dessa här båda herrar är dom värsta katastrofer som drabbat landet i nutid, där skadorna förmodligen är oreparerbara!

  30
 4. Reinfeldt fick ett låtsasjobb av en amerikansk storbank efter han lämnat som tack för hjälpen att han förstört Sverige. Väntar med spänning på vem som belönar Löfven. Blir det Bagdad, Istambul, Riyad, London, NewYork eller Brysseljobb härnäst. För i Sverige kan han inte vara utan livvakt.

  30
 5. Om punktsvetsaren nynnar på någon melodi är det förmodligen denna ”it’s not easy to be humble, because I’m a hell of a man.”

  12
 6. Det är just det som är anledningen till att var fel man på fel plats.
  Saknar det mesta utom gammal facklig skolning
  och den är noll värd i dagens samhälle.
  Egentligen skulle framtidens statsminister rekryteras
  från det militära.
  Då vi befinner oss i ett invandrarkrig / inbördeskrig.
  Men jag hoppas sverigedemokraterna blir framtidens
  soldater i Sverige.
  Inga andra kommer lösa Sveriges gigantiska problem.

  35
  • när det gäller löven så blev han satt i ett fosterhem det var vanligt att man gorde så med mindre mentalt föräldrar . man hade rashygeniska instetutet med fler som drev barnhemme så kalade änglamakers mongoler zienare och så kallade kemisk obalans i hjärnan (damp adhd) dom bara försvann . granskar man löven kan man konstatera att det är ett svårt fall av Stockholms syndromet. ett tillstånd som myntadesvefter ett rån på Östermalmstorg !

   13
   1
 7. Sveriges sämste statsminister genom tiderna som även fick sparken av Riksdagen.
  Det som irriterar mig är att jag fortfarande måste betala fanskapet fastän han slutar.

  39
 8. VI får ta KATASTROFEN och får leta fram något positivt
  VILKEN TUR att han inte ens kunnat avla fram en avkomma efter sig.

  36
  2
 9. Bra för honom. Värre för Svennebanan,
  som knegar vidare m höjda skatter o avgifter . Han har inget högavlönat o
  statusfullt arbete att vänta. Arma land.

  33

Kommentera