12 thoughts on “Greta ”Der Führer”

 1. Alla åkte till Glasgow uton Greta för hon for till Kreta. Skämt åt sido. Vad jag vet så är det inte växthuseffekten som står för skottlossningar eller explosioner utan det är de nysvenska gängen som måste bekämpas först. Migrationen är den största och viktigaste frågan.

 2. Lilla Greta har jag inga åsikter om direkt men allt som uppstått kring henne och med vuxna människor med stor makt är faktiskt bland det mest skrämmande som händer i vår samtid. Hur är det möjligt med denna totala infantilitet bland både politiker och journalister? Det är djupt ohälsosamt och som en del redan varit inne på – med odemokratiska tendenser inte helt olika kommunismens utveckling för ca. 100 år sedan. Farligt på riktigt.

 3. Greta är bekräftelsen på att världens ledare är lika infantila som våra.
  Att lyssna till en barnrumpa med föräldrar som har låtit henne skolka från skolan för att framföra klimatidiotier är det ultimata beviset på att sagan om Kejsarens nya kläder ännu är levande.

  10
 4. Väldigt passande benämning, med tanke på att kulturmarxismen är nazisternas arvtagare.

  15
 5. Väder per sa att vi inte hinner med sånt som demokrati för det är bråttom nu. Själv sitter han som välavlönad skattefinansierad EU parlamentariker.
  Tror man ledsnar i England då hennes stödtrupper i extension rebellion förstör för knegarna att ta sig till jobbet. Blockering av tunnelbana och vägar

  16
 6. ja riktigheten är ju då där här har man tagit en yngling med ADHD och försökt göra något av . uppenbart är det gyklare eller artister som försöker göra någon form av artist eller religös vädermakare av en mentalt skadad yngling . det hela dömt att misslyckas vetenskapliga studier styrs inte av religös övertygelser eller kringresande försälgare …
  så det dtämer Greta grötskalle kommer att gå som Adolf Hitler och efterlämna en massa besvär och rena lögner!

  21

Kommentera