”Svenska” islamister och kriminella hotar Danmark

UTRIKES. Danmark förlänger kontrollen av gränsen mot Sverige till i maj 2022, rapporterar Tidningen Näringslivet.

Foto: News Öresund

Landets regering meddelade EU beslutet i slutet av förra veckan, visar ett brev som justitieminister Nick Hækkerup skrivit under.

Regeringen hänvisar till hotet från militanta islamister och organiserad brottslighet som ett skäl till förlängningen.

Gränskontrollerna infördes hösten 2019 som en del av ett säkerhetspaket med fokus på organiserad brottslighet. Alla resande kontrolleras inte.

-Pettersson säger att vi har så gått om utländska kriminella att vi exporterar dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “”Svenska” islamister och kriminella hotar Danmark

 1. Det går tydligen bra att exportera skiten hit. Ett exempel är ju familjen Levakovic. Får väl hoppas att kontrollerna gäller båda håll, även med svenskt engagemang.

 2. Troligtvis kommer gränskontrollerna mot Sverige att bli permanenta, här finns för många
  kriminella avarter för att Danskarna kan ha öppna gränser. Danskarna gör något åt problemen, i Sverige kör man fortfarande låt gå metoden, Utländska ligor kommer hit lastar sina bilar fulla med stöldgods kör hem igen utan att det sker några kontroller, man ser att vid varje anländ färja följer det med en massa skåpbilar, detta är ju inte semesterbilar precis, men myndigheterna bryr sig inte! Dom har snackat om att vi har för lite tullpersonal,men varför utbildar man inte då fler? Här går ju en och en halv miljon arbetslösa, en del av dem skulle väl kunna duga att utbildas till tullare?

  13
 3. Tänk om Sveriges regering ändå anammade en del av den Danska regeringens tänk… SD 2022 och UT med det kriminella packet… De skötsamma som kommit hit och flytt från Islamisterna och vill bidra till Sveriges framtid kan stanna, resten skall UT!!!

  22

Kommentera