72-årig mormorsmor dog i rått-fängelset

MEDIA. Susan Clarke, 72, rasade 16 kilo i vikt på ett halvår i det portugisiska fängelset som har beskrivits som ”fullt av råttor”. – De har gett mig en dödsdom, sade Susan Clarke, som dömdes för kokainsmuggling, till Mirror. Hon skulle enligt maken snart flyttas till ett fängelse i England för att få vara nära familjen sista tiden i livet. Men innan det hann ske dog brittiskan i fängelset förra helgen, rapporterar Expressen.

“72-årig mormorsmor dog i rått-fängelset”.

Paret Susan och Roger Clarke, 73, var ute på en kryssning i december 2018. När fartyget lade till i Lissabon hade polisen fått ett tips och genomsökte parets hytt. Där hittade man nio kilo kokain värt tolv miljoner kronor gömda i fyra resväskor.

Susan och Roger Clarke hävdade att de var ”fullständigt oskyldiga” och att de hade blivit lurade av kriminella att bära ombord resväskorna på kryssningsfartyget. Åklagaren sade å sin sida att paret tre gånger tidigare hade smugglat in knark i Storbritannien på samma sätt och tjänat uppemot 300.000 kronor per gång. Paret hade dessutom tidigare avtjänat ett fängelsestraff för att ha försökt smuggla in 240 kilo cannabis i Norge 2010.

Susan och Roger Clarke dömdes till åtta års fängelse i september 2019. En bekant till familjen säger att det måste ha varit ”tortyr” för Susan Clarke att tillbringa sina sista timmar i livet ensam utan familjen.

-Pettersson tycker Expressens rubrik är fantastisk i sin kreativitet “72-årig mormorsmor dog i rått-fängelset”.

Susan Clarke dog av obotlig cancer, inte av råttor eller fängelset. Damen var en flerfaldigt dömd och erfaren kriminell knarksmugglare och borde ha tänkt på familjen, barn, barnbarn och barnbarnsbarn innan hon inledde sin kriminella karriär.

“72-årig van knarksmugglare dog av cancer i fängelse” skulle ha varit en bättre rubrik om paret Clarke ska nämnas…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “72-årig mormorsmor dog i rått-fängelset

 1. En livsstilskriminell och sannolikt en rabiat kommunist skyddas förståss av kommunistmedia, genom snyft-artiklar, Vad annat att vänta. Notera att karlen redan var transporterad till engelskt fängelse, medan kvinnan sannolikt var så sjuk att hon inte kunde flyttas.

  Statsmedia i ett nötskal.

 2. Portugal är restriktiva med invandring och är väl inte tillräckligt PK enl. Expressen, därav deras nedsättande rubrik om “Rått-fängelse”. Portugal och Sverige har nästan samma antal invånare, 10,31 vs 10,35 miljoner, men i Portugal utgör muslimer en mycket liten andel av befolkningen med 0,63 procent (2019), jämfört mot i Sverige 8,1 procent (2016), dvs Sverige med en befolkning lika stor som Portugal, har 13 ggr fler muslimer.

  13
  1
 3. Åter bevis att korta straff för narkotika smuggling är inefektiva.
  Lås in dom för evigt eller så kan de bli släppta så fort de konsumerat de dom smugglat

  14
 4. Visar återigen att MSM inte är att lita på.
  Har ingen sympati för kärringen med tanke på hur många andra liv hon har hjälpt till att förstöra.

  36

Kommentera