5 thoughts on “Förra veckans “framgångar” för de mer mordlystna muslimerna

 1. Apropå vinkling. Etabalerad media i Sverige var snabb med gått med namn och bild på en vit gärningsman med västerländsk bakgrund gällande i en händelse i Kongsberg. När en vit politiker med västerländsk bakgrund mördades i Essex så är det locket på. Gärningsmannen i Essex är nybritt, har icke västerländsk bakgrund med rötter i ett mena land

 2. Man bävar för det eventuella samarbetet mellan liknande muslimer och MP i Sverige. Myndigheterna har noll kontroll i Sverige och de politiska partierna har då ungefär samma dåliga koll. Sverige behöver en regering och myndigheter, som i normalfallet först bryr sig om säkerhet och välfärd för skötsamma svenskar och även våra hjälpbehövande svenskar.

 3. Och SVT s censurering av den Norska polisens Presskonferens var enbart för att
  skydda Islam, inget annat. Bedrövligt, ujngefär som när dom efter en debatt gick in
  och förklarade att Svt inte stod bakom ett uttalande? Ingen hade frågat efter SVT s åsikt
  i sammanhanget?

  22
 4. DocTV-international om konvertiten till islam som i Norge mördade fem människor, samt samtal med Helena Edlund om landet Sverige som snabbt är på väg att förändras. Helena berättar om hur känslan av säkerhet har gått förlorad och om hur svenskarna kämpar för att anpassa sig till en nyimporterad våldskultur som skapar rädsla och oro. Intervjun med prästen och samhällsdebattören Helena Edlund är på engelska och börjar vid 5:30 in i videon:
  https://rumble.com/vntokz-doctv-international-10.15.2021.html

  14

Kommentera