Endast SD tänker på svenskarna

SKATTER. I går fick vi höra att det svenska klimatbiståndet dubblas de närmaste åren. Detta utöver det vanliga biståndet och avgifterna till EU och FN som till stor del också är bistånd.

Steget Efter

Drivmedel och elpriser är som ni vet rekordhöga och en stor del, runt 60 procent av dessa priser är skatter. I detta läge vill Sverigedemokraterna att regeringen överväger sänkt energiskatt eller att ge ut direkta bidrag för att hushållen ska klara av kostnadsökningen, framförallt i södra Sverige, där elpriserna skenat, men alla andra riksdagspartier säger nej.

Sveriges Radio

Steget efter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Endast SD tänker på svenskarna

  1. Vi ska ta bort ALLT bistånd. Vi har betalat bistånd så det räcker för all framtid. STOPP NU

    10
  2. som tur är, så är väll BISTÅNDEN ganska så ringa i
    förhållande till Drottningens häftiga storlek?…många är
    de, Drönarna som kräver sin rätt till att bli försörjda!

    4
    2
  3. För dom pengarna kunde vi byggt upp ett nytt elnät drivet av kärnkraft och gjort oss oberoende
    men icke
    Skall dela ut pengarna till den stora sandlådan så dom försvinner ut intet istället och vi spela apa som de mindre vetande.
    en dag blir det för sent att satsa pengarna här hemma pga restruktioner bestämda av samma som kasta bort pengarna

    23
  4. Importera folk från vitt främmande kulturer. Föga integrerbara. Erhåller försörjning. Erhåller medborgarskap. Röstar rött. För att kunna klamra sig fast vid makten. Ett dyrt kalas för den svenska skatteslaven. Läs Björn Ranelids krönika. //Landsförrädare.// Detta elände har ingen framtid. Denna odemokratiska dynga är på väg bort.

    41
    8
  5. ”Såssialdemokraterna” bryr sig icke om Svenskar, för de är nämligen icke deras dominerande väljargrupp sedan många år…

    59
    4

Kommentera