Stäng

Det svenska klimatbiståndet dubblas

KLIMAT & SKATTER. Regeringen har beslutat att fördubbla det svenska klimatbiståndet till 15 miljarder kronor fram till 2025, jämfört med 2019. Syftet är att hjälpa fattigare länder att minska sina utsläpp och göra nödvändiga klimatanpassningar.

Steget Efter.

Beskedet kommer när det är knappt tre veckor kvar till FN:s klimattoppmöte i Glasgow. Klimatminister Per Bolund (MP) tror att den svenska satsningen sätter press på andra länder att bidra mer.

Det ökar chansen att nå ett genombrott i klimatförhandlingarna i Glasgow och därmed en snabbare klimatomställning globalt, säger Bolund i ett pressmeddelande.

-Pettersson noterar att pengarna kommer inte att tas från det ordinarie biståndet utan kommer att vara utöver det. Sveriges skattebetalare har tydligen råd…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Det svenska klimatbiståndet dubblas

 1. Han måste bort fort…snabbt, denna tjuv!!!

  SNOR VÅRA PENGAR FÖR ATT SKICKA IVÄG FÖR ATT BIDRA TILL KRIGSHERRARS ”LÖNER” OCH ÖVRIGA KOSTYMKLÄDDA TJUVAR, OCH DÄR SLÅ SIG PÅ BRÖSTET OCH TYCKA HAN ÄR SÅ BRA…FY FAN FÖR DENNA TJUV!

  MILJÖPARTIET ÄR TOTALT SVERIGE FIENTLIGA!!! OCH SNOR VÅRA PENGAR!

  21
 2. Syftet är att hjälpa fattigare länder att minska sina utsläpp och göra ONÖDIGA klimatanpassningar.

  10
 3. MP dräller skattepengar på sina medarbetare i parti och minut nu. De är nog klart medvetna om att de troligen åker ur Riksdagen, så nu måste partigängarna gödas fram till valet 2026.
  Grejen är att Maggan (S) tillåter detta.
  Det kommer finnas massor av beslut som skall rivas efter ett regeringsskifte. Var så säkra MP.

  44
 4. Nya stora fina limousiner för de styrande, det är klimatsmart, eller`?

  Varför blev så ,många idioter politiker?

  33

Kommentera

%d bloggare gillar detta: