Stäng

Jimmie Åkesson: Därför skällde jag ut Miljöpartiets Per Bolund

VÅLDSVÅGEN. I ett viralt klipp så skäller Sverigedemokraternas partiledare ut Per Bolund (MP) under gårdagens partiledardebatt i SVT Agenda när han kallade oppositionspartierna för blåbruna. Denice från Riks intervjuar Jimmie Åkesson om det virala replikskiftet.

Miljöpartiet leder SM i nazireferens

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Jimmie Åkesson: Därför skällde jag ut Miljöpartiets Per Bolund

 1. Anders Lindberg skriver en ledare. Där försvarar han inte oväntat bolund. Han skriver om alla nazister som grundat SD.
  Därefter skriver han om SD s flört med Polen. Den logiken förstår jag inte. Polen var ockuperat och det första land Hitler gick in i. Under falsk förevändning om en iscensatt skärmytsling. Där miljoner judar mördades. Skulle de verkligen samarbeta med SD om det var sant?
  Samma sak med kommunistpartiet. Östeuropa fick efter nationalsocialisterna förlust leva under kommunismens förtryck.
  Är a.l. verkligen så här okunnig?
  Eller tror han att hans läsare är totalt pantade?

  40
  1. Lindberg glömde säkert också berätta om Aftonbladets ställningstagande för Hitler under WW2. Hans tidning har till skillnad från SD stöttat de riktiga nazisterna som invaderade Europa. Mer än 50 år innan SD bildades.

   33
   1. Nazistskräcken ter sig onaturlig. Nazismen dog med den österikiske korpralen och nuförtiden är det bara en obetydlig desorienterad skara som finner sympatiska drag i den. Trots det så har man sedan 1945 i ökande intensitet fördömt den.

    Ser man till människooffer hamnar nazismen ”utanför pallen”. Tredjeplatsen ”tas” av Djingis Kahn med dubbelt så många offer. Följt av kommunismen med ytterligare tre gånger så många döda i sina spår men värst av alla är Islam som till och med dubblar kommunismens siffror. Så nazistskräcken är avledningsmanöver från början till slut.

    ”Om vi är snälla och toleranta mot muslimerna idag så kommer dom vara snälla och toleranta mot oss, när dom i framtiden blir en majoritet i Sverige”. (Jens Orback) #idiot

    15
 2. Sverigedemokraterna är ett blågult parti för hela Sverige . Motståndarna (belackarna) tjatar ideligen om höger, populistiskt, blåbrun m. m. Tröttsamt. Enfaldigt. Bland det fulaste man kan göra är att tala illa om sina medmänniskor. Bolund & Co halkade in på säldöden. Kanske halkar de ut på en koltvål.

  38
 3. Till alla er som inte vet hur politik fungerar idag.
  Per Bolund anlitar en politisk strategisk konsultbyrå, för att ta reda på hur dom ska hålla sig kvar i riksdagen. Naturligtvis för dina och min surt förvärvade skattepengar.
  Konsultbyrån kommer fram till att dom tappat nästan alla som tyckte miljön var en viktig fråga. Sista halmstrået är att dra Nazist/rasistkortet. Miljöpartiet har ändå varit med och hjälpt miljontals flyktingar in i Sverige och hoppas kunna värva några av dessa.
  För dessa partier handlar det inte längre om att ge oss svenska en bättre tillvaro. Allt det handlar om för dessa partier är att hålla sig kvar vid makten.
  Det enda partiet som verkar vilja oss svenskar väl är Sverigedemokraterna.
  Tänk då detta när ni röstar

  43
 4. Bra Jimmy! Heja Jimmy!

  Äntligen åkte åtminstone en av de grönbruna dårarna ner i skorna rejält! Det är på tiden! Vänsterfolket har fått härja på ostört ALLDELES för länge med sin skit mot folk inom konservatismen. Men vi är i alla fall snart av med det fascistiska grönbruna militärpolis(mp)partiet. Ligger nu endast på 3% i senaste opinionsmätningar. TACK OCH LOV!!!

  58
 5. Sossarna och MP börjar bli mer o mer desperata. De inser att deras tid vid makten börjar att rinna ut. Att kräka ur sig kränkningar är ju rena självmålet men det kommer de inte att begripa förrän det är kört för dom.

  76
 6. Dom typerna behöver att sättas på plats, har man som det partiet varit starkt delaktiga till att sänka landet ner till en nivå som närmar sig ett u-land ska man inte stå och vara oförskämd mot dem som försökt att bromsa vansinnet. Har sagt det förr, det enda MP
  har lyckats med hittills är att varje gång dom byter så kallade språkrör så lyckas dom med
  konststycket att hitta två som är ännu värre än dom föregående? Hur är det möjligt?

  82
  1. Det är bara för att idioter endast kan välja andra idioter, då de inte förstår att den andre är en idiot…och då gärna än mer superidiot.

   34
 7. Jag förstår Åkessons upprördhet men den enda bruna som jag såg under debatten var Sabuni, men hon sa ingenting.

  73
  5
 8. Dålig insats av Åkesson. Bolund sa ”blåbrunt regeringsalternativ” och det hade räckt att lugnt påpeka att MP har en Europa-parlamentariker som sagt att han vill avskaffa alla val. I stället börjar Åkesson kvida halmgubben ”Kallar du mig nazist?” Åkesson gör dessutom de gröna en tjänst genom att använda ordet ”nazist” i stället för ”nationalsocialist”.

  9
  99
  1. Din tolkning är uppenbart färgad av att du till skillnad från Åkesson faktiskt är nazist. Enbart nazister är engagerade i frågan om att deras äckliga ”parti” skall kallas nationalsocialistiskt. Precis därför du helt missar poängen. Du förstår troligen inte ens premisserna i en demokratisk debatt.

   12
   3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: