Få vaccinerar sig i Bulgarien och många dör

PANDEMI. Bulgarien är ungefär en fjärdedel så stort som Sverige och har drygt 7 miljoner invånare där de flesta är väldigt skeptiska till vaccin, rapporterar Sveriges Radio.

Bulgarien i EU. Wikipedia

Medan antalet smittade i covid-19 planar ut och sjunker i de flesta länder i Europa går utvecklingen i Bulgarien åt andra hållet, smittalen är dock mycket högre än de rapporterade eftersom endast de allra sjukaste kontaktar vården. Landet har just nu närmare tio gånger så höga dödstal som genomsnittet i EU och endast 20 procent av befolkningen är vaccinerad, mot drygt 60 procent i EU.

Worldometer

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Få vaccinerar sig i Bulgarien och många dör

 1. Ändå är det 3000 fler döda i Sverige, trotts det är mer trångbodda i Bulgarien..?

  10
 2. ”Det är du som är förblindad och inte ser fördelarna med vaccin”.
  Ok, så att ca 6000 människor dött bara i Sverige av ”vaccinet”, hittills, är smällar man får räkna med, Pettersson?
  Att mångdubbelt fler fått allvarliga skador av vaccinet, är också något du väger in, när du proklamerar för det sk vaccinet?
  Så vem är förblindad, Pettersson, du eller jag?

  20
  1
   • …påståendet visar på att du har fel! Eh…just det!
    Klockren logik! Du går från klarhet till klarhet, Pettersson.
    Eller så vågar du inte eller kan inte räkna:
    296 döda x 20 (median på normal underrapportering: 90-99%) = 5920 människor.
    Exakt vad förstår du inte?

    13
    2
  • Det är en massa problem kring Covid och rapportering i hela västvärlden. Varför dör så många MED Covid och så få AV Covid? Varför har inte dödstalen ökat om det råder pandemi. Bortsett från april-maj 2020, så dör fortfarande ca 290 personer per dygn? Om det verkligen är en ”pandemi”, så borde det dö 15000/540 st FLER än 290 per dygn. Och varför har dödsfall som normalt är vanliga vissa årstider, t ex av influensa, i stort försvunnit?

   Ni vet väl att Indien idag förklarat stora delar av nationen Covid-fri. Det tog bara en månad efter att man satsade på Ivermectinlinjen. Ingen smitta, ingen infektion och ev infekterade känner av det i ett par dar och tillfrisknar sedan. I några delstater som valt ”vaccinlinjen skenade samtidigt dödsfallen, smittan etc. Men nu kommer detta att upphöra, då de övergår till Ivermectinlinjen.

   Rådet till Bulgarien är att introducera Ivermectinlinjen, så är ni Covid-fria inom 2 månader.

   17
   1
   • Ivermectin och d-vitamin, plus ett naturligt immunförsvar räcker för att klara av det mesta!

    14
    1
  • Det är därför som 7 av 10 döda har tagit 2 injektioner. Någon av de 3 återstående har tagit första sprutan. Hade de tagit en Ivermectinbehandling, så hade alla sannolikt överlevt. I detta skede, för förr eller senare så vinner naturen i alla fall – vilket sker i Sverige ca 290 ggr per dygn.

 3. Jag skulle också vilja lägga till att det här är en sjukdom som sprids av media. Kan låta konstigt, men vad du själv tror om en sjukdom och vilka fasor och ångest du får att ständigt läsa om död och död spelar in på sjukdomsförloppet.
  Det har florerat många sjukdomar i världshistorien som inte haft ett logiskt sjukdomsförlopp och varit beroende av media. Ex barnen som blev autistiska för att föräldrarna inte fick uppehållstillstånd, olika smärtsyndrom blir fler sjuka av ju mer media skriver om dom. Fibromyalgi, elöverkänslighet och oral galvanisk är några fler exempel.
  Fortsätt att ifrågasätt allt om Corona så kanske vi slutligen får en rättvisande bild av sjukdomen.

  20
  2
  • Covid-19 har aldrig kunnat isolerats eller identifierats på ett laboratorium! Därför finns inget vaccin i världen som kan hjälpa! Covid-19 finns bara i ett dataprogram! Utan ett verkligt virus går det inte att tillverka ett fungerande vaccin! Sök Öystein Rönne # 110. Gå vidare till länken massuppvaknandet på Rumble! Där finner ni svaret! Lycka till!

   10
   1
 4. Ja det stämmer säkert med Bulgarien, men varför tar du bara upp de länder som visar att din och SVT:s teori stämmer, och undviker att ta upp länder som Israel, Storbritannien, Singapore och Japan som visar att din teori är fel.

  Borde du inte visa allt istället för att dölja det som är dåligt.
  Har Petterssons blivit en filial till SVT?

  Titta gärna på de diagram jag länkat till.
  https://pbs.twimg.com/media/FBVhooWWQAAbEL0?format=jpg&name=large
  https://pbs.twimg.com/media/FBTiuX-WQAIbUT3?format=jpg&name=large
  https://pbs.twimg.com/media/FBM_wqjX0AAVTIE?format=jpg&name=medium

  Imagine a world where they force people to be injected with a substance that makes them more likely to catch the virus.

  11
  1
 5. Det är djupt vilseledande att fokusera på smitta istället för hur farlig sjukdomen är, som man gjorde förr.
  Magsjuka och influensor har alltid smittat men inte har samhällen stängts ner för det, trots att ett antal dör varje år.

  Det här handlar inte om folkhälsa utan om politik och pengar.

  Restriktionerna, lagar och övertalning via media för att genomföra Massvaccinering (för en sjuka 99,9 % överlever) är bara ytterligare ett sätt att så split mellan folk så vi inte ser vad makthavarna håller på med.

  34
  2
  • Magsjuka och influensor har alltid funnits. Det har du rätt i men de brukar inte ta livet av miljoner och hur många som hade dött med covid utan restriktioner och vaccinering vet vi inte, men troligen mångdubbelt fler.

   5
   27
   • Hur många har dött av vaccinerna?
    Officiellt 296 personer i Sverige. Hittills.
    Enligt läkemedelsverket, vars system har en underrapportering på mellan 90-99%, historiskt sett, men där de bara hunnit gå igenom 13,4% av rapporterna i år, eftersom de är överhopade av rapporter…
    Dags att börja räkna lite Pettersson. Du klarar det säkert, max mellanstadinivå!

    25
    6
   • Vad får dig att dra den förhastade slutsatsen att jag inte har räknat och har koll sedan januari 2021 när vaccineringen inleddes?

    Jag tror att det är du som är förblindad och inte ser vilken farlig sjukdom covid-19 är och inte ser fördelarna med vaccin. Hur är det med matematikkunskaperna?

    2
    16
   • Ingenstans på något enda laboratorium har covid-19 kunnat isoleras för att ta fram ett vaccin! Covid-19 finns bara i en data-simulering! Jämför med svininfluensan, eller fågelinfluensan. Varför hade vi inte denna pandemi då! Varför bar inte alla munskydd… Varför vaccinerades inte alla jordens medborgare då! Jo, för att ingen myndighet sa att de måste göra det…! Vad innehåller vaccinet om det inte kan påverka covid-19 som inte finns!?!

    14
    3
   • Hej Pettersson! Påstår du på allvar att vaccinet är ofarligt! I så fall…Vad är bra med spikvaccinet som gladeligen ges till alla och en var! Jag vet vad som inte är bra!! Vet du?

    9
    1
   • Jag ser vilka referenser du lämnar och då litar jag mer på profeten Muhammed.

    Jag har aldrig påstått att vaccin är ofarligt och jag har heller aldrig hört någon annan påstå det.

    1
    5
 6. Bulgarien är f.ö. ett av de europeiska länder som har högst andel muslimer. Men intressant att läsa på Wikipedia, kunde de varit fler och jag gissar att länder som Sverige snart kommer gå om och med en mer hårdför islam till stora delar:

  ”Islam kom till Bulgarien mot slutet av 1300-talet efter att landet erövrats av osmanerna. Under 1400- och 1500-talet växte islam i styrka genom inflyttning av turkar och konvertering av infödda bulgarer. När Bulgarien 1878 blev självständigt var inte mindre än 40 procent av befolkningen muslimer. Andelen har minskat kraftigt sedan dess, mestadels genom emigration. 2001 fanns 967 000 muslimer i Bulgarien (12,2 procent av befolkningen).”

  Så även om bulgarerna inte har något att lära oss om vaccinering kanske de kan lära oss hur man minskar den muslimska andelen av befolkningen. Tyvärr troligen med religion och där hor vi inte någon bulgarisk ortodox kyrka som motmedel utan … svenska kyrkan…suck!

  23

Kommentera