Stäng

Reinfeldt det politiska våldets försvarare!

INSÄNDARE. Efter konstnären Lars Vilks död så har flera så kallade politiskt korrekta medier förfasat sig och fördömt dom jihadistiska, islamistiska eller om man så vill muslimska grupperingar som på nätet i olika forum har uttryckt sin glädje över Vilks död.

Oavsett vilken etikett man vill sätta på dessa personer så är det ett faktum att dom alla tillhör den muslimska trosläran. Därmed inte sagt att alla muslimer jublar över Vilks död, tvärtom långt ifrån alla!

Problemet är bara att vi här i Sverige har människor som anser och tycker att det är rätt och bra att dom som kritiserar eller provocerar en religion förtjänar att straffas och dö! Vissa påstår att detta synsett är importerat, i vissa främmande länder ses våldet mot homosexuella, regerings och religionskritiker som en normalitet. Sverige som land fördömer det men gör i princip ingenting konkret åt det.

Våld mot politiska fiender till statsmakten påstås med andra ord bara ske i främmande länder, så kallade ”skurkstater” dock inte i Sverige! Men vänta lite nu, har inte detta skett och sker inte det även i dagens Sverige?

-Var det inte så att en viss statsminister vid namn Fredrik Reinfeldt (M) på sin tid påstod att Sverigedemokraterna hade sig själva att skylla då dom blev allt från misshandlade till förföljda och fick sina bostäder och bilar vandaliserade eller avskedade från sitt arbete på grund av sitt politiska ställningstagande?

Var och är det inte så att aktiva Sverigedemokrater nu inte kan få någon ledande ställning i våra fackförbund?

För som Reinfeldt då sa: –”Ställer man grupper mot grupper så har man sig själv att skylla!”

Reinfeldt fördömde under sin regeringstid aldrig det våld och det hat som hans tids Sverigedemokrater utsattes för! Ironiskt nog så är det dock som så att politik i grunden går ut på att ”ställa grupper mot grupper”!

Behoven för arbetare, pensionärer, studerande och vårdberoende med mera har alltid ställts mot varandra men så fort bidragsberoende asylinvandrare kommer in i bilden så blir det rasism av det hela.
Man undrar därför -Varför ska invandrare undantas från debatten kring statsmaktens prioriteringar och utgifter?

Den stora frågan är dock hur media utan minsta ifrågasättande kunde tillåta Sveriges dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt att likt i en diktator mer eller mindre försvara det våld och hat som aktiva Sverigedemokrater då utsattes för?

Dagens svenska journalister saknar såväl kompetens som intresse av att ställa våra beslutsfattare till svars för alla vanvettiga och felaktiga beslut som ägt rum under senare tid.
Att vårt svenska samhälle i princip nu dagligen drabbas av skjutningar och sprängningar är ingen slump, allt kan spåras till medvetna politiska beslut!

Men dessa politiska beslut förtigs medvetet av våra politiska journalister.
Därför är det föga förvånande att några journalistpriser inte delas ut till svenska journalister utan uteslutande till journalister i länder där varje skrivet och publicerat ord ses som en bedrift.

För här i Sverige är ju regeringsföreträdarnas värsta straff 10 minuter i SVT:s Agenda med en leende och inställsam programledare.
Efter avklarad sändning är det bara att fritt ge sig ut med nya röstmagneter som ”föräldravecka”, höjda pensioner och en hel hög av bidragslöften vilka som vanligt kommer att svikas efter valet.
Och med en regimtrogen media som vägrar påminna väljarna om dessa eviga svek så lär ju taktiken även fungera 2022, eller?

Johnny Hornbrink, SD

22 reaktioner på “Reinfeldt det politiska våldets försvarare!


 1. …ursäka, men har aldrig gillat den typ av konstig konst, den som
  Lars Vilks skapade…han va ju ingen Leonardo da Vinci direkt
  Om han inte avslöjat vad krumelurerna han avbildat betydde, så
  skulle ingen frisk person kunnat gissa sig till att de va profeten
  muhammed han klottrat…iden föddes kanske iom författaren
  under blev en världskändis ?
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Salman_Rushdie

  1. Inget att be om ursäkt för, poängen med konst är knappast att alla skall gilla allt men om du inte sett Nimis tycker jag du skall åka dit och titta. Ett konstverk mer i harmoni med naturen, och dessutom imponerande och vackert, får man leta efter.

   2
   1
 2. Hur är det, är han fortfarande rådgivare hos moderaterna ? För jag har aldrig hört att han fått den fot i baken som han gjort sig förtjänt av?

  75
 3. Äpplet faller inte långt från trädet. Gustaf Reinfeldt vill att alla ska få fira jul när de själva vill.

  61
  1. Dissidenten:
   Hade hela Petterssons levnadssaga kring Reinfeldt,men när jag nu sökte efter den var den försvunnen !
   Nåväl minns väl att Fredrik stammar från en kannibalhövding,som åkte runt som Cirkusartist. Denne nigger uppträdde bl.a. i Stockholm,och lärde känna en piga. Detta par är själva ursprunget till vårt elände idag !!

   13
  1. Ja du Reinfeldt.Du kan dansa på du med din välfyllda plånbok i fickan.Du lyckades på kort tid göra Sverige till ett avskräckande exempel på misslyckad migrationspolitik.Men,bry dig inte om oss som ville dra i handbromsen 2015.Vi är ju bara den vanliga allmänheten som nu får ta konsekvenserna av dom öppna gränserna till vårt land med allt vad det har medfört…..

   84
   1. Hela hans förmögenhet skulle beslagtas och användas för returesandes kostnader

    74
   2. denna gustav Renfält är det samma persson som polisen tog för att han fyllt renfälta kåk i djursholm med kokain??

    17
  2. Känner du inte till hans bakgrund och uppväxt, iallafall det jag hört och läst så uppfostrade han av sin egen mamma som många beskriver som en fullfjädrad psykopat och vad jag förstått så hölls han i koppel hela uppväxten så det borde väl förklara det mesta av den personligheten han visat upp och speciellt tänker jag då dansen han visade upp det måste ha varit den lilla mamsingen som lärt honom hur man genom dans kan imponera på den kvinna man åtrå.
   Faktum är att min systers pojke var eller är bästa kompis med Reinfeldts grabb och många gånger sov han över i stockholm i maktens boning och åt frukost med statsministern och många gånger bodde dom här I Jönköping med tiden så ville syrrans pojke gå vidare vilket Reinfeldts son inte vad det minsta intresserad av så jag antar att där skildes deras väg för något år sedan kom han och även min andra systers pojke ut från kungliga tekniska högskolan den ena som jurist och den andra som civilingenjör i stadsarkitekt ur han som jurist han har jobbat överallt och jag hörde att han nu fått anställning som SAS jurist, även att jag bara är hans morbror så är jag mycket stolt över alla tre pojkarna lika bra att jag även säger vad hans storebror jobbar med han är flygplans tekniker och jobbar över allt nu senast hörde jag att han jobbar i Oslo på deras flygplatsen, och han är två år äldre än juristen.
   TACK OCH HEJ FRÅN MEJ

   12
   2
 4. Sen tycker jag att han borde tvingas att redovisa hur han plötsligt blev mångmiljonär?
  Var det belöningen från oligarkerna för att han införde det mångkulturella vansinnet i
  landet som betalades ut?
  Varför straffas inte landsförrädare i Sverige ?

  95
 5. DESSA AVSKYVÄRDA JÄVLA HYCKLARE….
  FY FAN FÖR DESSA FÖRRÄDARE!

  Nästan det sämsta bottenskrapet av människor…så meningslösa människor. 🤮🤮🤮

  84
 6. Fredde&kompani har ju absolut inte främjat en grupp mot grupp politik. Bara ökat avståndet mellan dem. Sen ska det byggas budgetbroar, bildligt talat, om miljöpartiet tillåter. Den mesta politiken som förs nu syftar undvika konflikter i den heliga alliansen. Så då ska vi snällt vänta på valdagen 2022. Nåt utspel för att släcka bränder kan förväntas. El krisen verkar lite bråkig. Det haltar på. Blixthalkan närmar sig om inte ful-klimatet lägger sig i. Scenariot är inte så upplyftande just nu. Men sen blir det vår, japp.

  44
 7. Exakt så, därför kommer herr Reinfeldt och hans medlöpare och hantlangare vara de första som ställs till svars vid kommande åtal för landsförräderi.

  96

Kommentera

%d bloggare gillar detta: