Stäng

1989 diskuterade SVT och andra medier brottsligheten bland invandrare öppet

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Sverigedemokraterna kan lägga hundratals bra förslag i riksdagen om skola, sjukvård, äldrevård, pensioner, försvaret osv. Dessa bemöts med tystnad av SVT och de andra. Däremot när SD kritiserar invandring eller islam så blir det liv och SD beskylls för att vara ett enfrågeparti.

För drygt 30 år sedan var de flesta som Sverigedemokraterna idag. SVT och övrig media talade öppet om problemen med invandringen. 1989 stängde den socialdemokratiska regeringen gränsen för invandring, Sverige var fullt.

Ni vet att det i vissa kretsar påstår att brottsligheten bland invandrare beror på socioekonomiska effekter och att ALLA utredningar pekade på samma sak. Det stämmer inte, det finns utredningar som visar på att brottsligheten beror på kulturarv och att det är stor skillnad på var människor kommer ifrån. Exempelvis från Sydostasien eller Mena-området. 

Filmerna nedan, från 1989, visar på en öppenheten från SVT när det gäller att prata och diskutera problemen mellan invandring och brottslighet. Klart är att de etablerade medierna blivit mycket sämre de senast 30 åren.

 • Det sägs bland annat att av de anmälda våldtäkterna är 70 procent utlänningar
 • Det påstås att många av dem som kommer hit varit kriminella redan i hemlandet
 • att vi under en längre tid har stoppat huvud i sanden över problemen med invandringen.
 • Vad hände på SVT och de andra redaktionerna?

En rumänsk invandrare, säger att Sverige med sina låga straff importerar brottslighet och att hon har landsmän med ett mycket tvivelaktigt leverne…

1989 var för övrigt året då den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen – Sverige var fullt. Moderaterna och centerpartiet stödde beslutet, ingen kallade den tidens politiker för rasister trots att de gjorde det Jimmie Åkesson vill göra nu…

Lyssna på Jerzy Sarnecki, han satt i SVT, då som nu.

Expressens löpsedel den 6 september 1993. Borde inte den leda till åtal?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “1989 diskuterade SVT och andra medier brottsligheten bland invandrare öppet

 1. SVT och SR är Partiets propaganda apparater.
  Fram 80-talet var Partiet för en begränsad invandring med assimilering som målsättning.
  Under 90-talet, när de började tappa arbetarnas röster vände Partiet på plats och bestämde sig för att importera valboskap då en riksdagsröst från en somalier väger lika tungt som en riksdagsröst från en svensk.
  Därmed började de även att arbeta för att sänka tiden som en utlänning måste bo i landet för att kunna få medborgarskap från fem år till tre år. Eftersom en sänkt tidsperiod innebär fler möjliga röster på Partiet i nästa val om perioden är kortare än en mandatperiod.

 2. Samma problem i Sverige som i Österrike.
  Korrupta medier som radio och TV , och tidningar som är köpta med s.k presstöd .
  Redovisar bara sådant som gynnar makthavarna .

  19

Kommentera

%d bloggare gillar detta: