Stäng

I Sverige kallas det presstöd…

UTRIKES. Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz meddelade igår att han lämnar sitt uppdrag. Beskedet kommer sedan regeringssamarbetet mellan Kurz parti ÖVP och De gröna hotat att kollapsa.

Sebastian Kurz har uppmanat till kamp mot islam. Foto MFA Russia

Kurz anklagas bland annat för att ha betalat media för att rapportera positivt om honom. Efter anklagelser om bland annat korruption mot Kurz har De Gröna hotat att lämna koalitionen om han inte avgår. – Landet är viktigare än mig som person, sa Kurz på presskonferensen och upprepade sitt tidigare budskap om att anklagelserna mot honom är falska.

-Pettersson säger att betala media för att rapportera positivt kallas i Sverige för presstöd och public serviceskatt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “I Sverige kallas det presstöd…

 1. Ja och det hela betalar vi skatteslavar ! För dessa kronor får vi dagligen Vänsterpropaganda,och absolut färskaste nyheterna från såväl Röda,som Gröna Kommunisterna….

  26
  3
 2. Jag antar att Sebastian Kurtz har betalat allt ur egen ficka och inte tvångsbeskattat medborgarna för att bli utsatta för storebrors propaganda.
  En politiker skulle aldrig avgå i Sverige för landets bästa utan den egna plånboken och makten styr.
  Miljösekten ville tvinga SVT att ägna minst 15 min i varje nyhetssändning om klimatkrisen och SR några minuter i varje nyhetssändning.
  Vilket är ett helt onödigt krav för det gör dom redan.

  45
 3. Bra analys i slutet av din artikel. Sverige är ett sjukt land och mest skrämmande är, många applåderar fortfarande.

  60

Kommentera

%d bloggare gillar detta: