Ung man knivhuggen på Stureplan – rappare gripna

VÅLDSVÅGEN. En ung man har blivit knivhuggen i samband med ett bråk mellan två ”grupperingar” på krogen Nosh and Chow vid Stureplan i Stockholm. När polisen kom till platsen fann de en man i 25-årsåldern knivhuggen och han fördes skadad till sjukhus.

Polisen har inlett en förundersökning och totalt är tre personer är gripna. Två av de gripna är kända rappare.

Polisens vakthavande befäl säger till TT att den skadade personen har förts till sjukhus. Han uppges vara allvarligt skadad. Polisen fick in larm om bråket strax efter klockan 01.30 natten mot lördagen. Händelsen utreds som mordförsök.

Polisen

-Pettersson säger att det är andra än centerpartister på Stureplan nu för tiden, ”grupperingar och rappare”…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Ung man knivhuggen på Stureplan – rappare gripna

 1. har dessa individer specialtillstånd att bära kniv? Alla invandrare tycks vara utrustade med detta vapen utan att polis eller myndigheter bryr sig. Är det förbjudet för polisen att kropps visitera dessa stöddiga saker? Eller är det bekvämare att Sjukvård eller i värsta fall
  begravningspersonal tar vid där myndigheter sviktar?? Det visar på en enorm slapphet eller liknöjdhet från samhällets sida som är vidrig att skåda, att inte ställa lika krav på alla
  individer är otroligt korkat!

  27
  • Vem av normala mäniskor bryr sig om dessa äcklliga rappare – s.k. artister som är så omhuldade av svensk kulturelit ? Är det inte konstigt att de flesta rappare är afrikaner ? Har du sett en etnisk svensk rappare, isf är han/hon efterbliven. Man trodde att på Stureplan vistas bara ”Östermalmsgossar” men nu är det tydligen även ”Rinkebygossar”.

Kommentera