Stäng

En skottskadad i södra Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En stor polisinsats pågår just nu i Jordbro söder om Stockholm. En skadad person har hittats efter ett larm om misstänkt skottlossning.

Både insatsstyrkan och polishelikopter jobbar på platsen, enligt vittnen ska en person med vita handskar ha setts fly från brottsplatsen.

Polisen har inlett en brottsutredning som är rubricerad mordförsök
Den skadade mannen har vårdats av ambulans och ska enligt uppgift vara transporterad till sjukhus.

Polisen håller vittnesförhör och kriminaltekniker är på väg ut för att genomföra en brottsplatsundersökning. Spårning med polishund pågår.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “En skottskadad i södra Stockholm

  1. Det sker alltid något utav följande i det rödgröna rörana Sverige. Skottlossningar, explosioner, bilbränder, bilbomber och entrèer till flerfamiljshus som exploderar. Varje dag med det rödgröna röran till styre är en förlorad dag för Sverige. Steffe leder oss som nation ner till fördärvet

  2. Låt vara att det small en bomb i Afghanistan nu, men frågan är om det totalt sett inte skjuts och sprängs mer bomber i Löfvens Sverige än i talibanernas Afghanistan!?

    22
  3. Inom en icke avlägsen framtid kommer våran kära-(urrrk) media att slå på den stora trumman, med feta bokstäver på sina braskande löpsedlar och i dyra extranummer meddela, att idag-just idag-och bara idag har endast 14 skjutningar ägt rum. En fredens dag i vårt kära folkhem. Rörda till tårar gingo de stora massorna man ur huse för att med hurra-rop hylla sin stora ledare. Han som åter tryggat det starkt blödande samhället…….Halleluja !!!

    18

Kommentera

%d bloggare gillar detta: