Stäng

Det är fika nu

I all sin nakenhet avslöjas åter Public Service för en bristande opartiskhet när en f.d. medarbetare på numera skattefinansierade SR avslöjar spelet bakom ridån.

Reportrar som hellre pluggar språk på arbetstid än gör relevanta reportage, högt uppsatta personer som öppet hånar SD inför sina kollegor och ett genuint ointresse för avslöjanden som sätter fokus på den katastrofala migrationspolitiken som nästan lamslår hela Sverige. Lite av det som den f.d. SR-medarbetaren Ludde Hellberg avslöjar i Kvartal.

Ludde Hellberg var den som avslöjade Skolverkets och regeringens trixande med siffror i den senaste Pisa-undersökningen. Ett avslöjande som fick kalla handen av det skattefinansierade Public Service och som sedermera kom att publiceras av Expressen.

När Jimmie Åkesson höll valmöten inför EU-valet 2019 attackerades han flera gånger med bangers som kastades mot honom. Ett tilltag som hade föranlett enorma rubriker i vilket land som helst och som hade fått SR:s chefer att ta till storsläggan om partiledare som Annie Lööf, Stefan Löfven eller Åsa Romson hade drabbats. Nu angrep SR:s chefer problemet med orden.

Eh, alltså, ja, vi har ju köpt Mums-Mums. Det är fika nu

Det skattefinansierade SR mina damer och herrar.

9 reaktioner på “Det är fika nu

 1. Men det går att stänga av.
  På en enkel radio finns mycket annat att lyssna på.
  Vi som bor nära Danmark har ett enormt utbud.

 2. Behåll lokaler och namnen SVT och SR. Gör en fullständig ”reset”, på resten. Vid återstart begränsas personalstyrkan till 10% av nuvarande.
  Inga nyhetsuppläsare, av kvinnligt kön, ska i fortsättningen utbildas i Nordkorea! (Ironi)

 3. Byt ut all personal på SVT samt SR de är inte ärliga längre. Idag vet jag inte vad som händer på dessa kontor. Ett vet jag och det är inte bra för Sverige.

 4. Ännu en anledning att lägga ner den skattefinansierade public service. Den gör ändå ingen nytta. Istället kan vi öppna upp för privat marksändning av radio och tv som måste tillhandahålla nödsändningskapacitet om stat, region eller kommun behöver det.

  19
 5. Public service idag behöver reformeras om i grunden eller kraftigt skäras ner. Jag ser Danmark som en förebild i det sammanhanget. SR är idag förstora för sig själv

  23
 6. Public Service avtalet är bara ett spel för galleriet. SR o SVT bryter mot det regelbundet och ingen bryr sig.

  50
 7. Om man inte ser att det som sker i vänstervridna Public Service och det huvudlösa slöseriet är man antingen politiker eller helt dum i huvudet .
  Eller både ock , så klart.

  66

Kommentera

%d bloggare gillar detta: