Stäng

Sex medlemmar ur samma zigenarklan utvisas från Danmark

BROTTSLIGHET & ZIGENARE. Det gick en hög suck genom salen när domare Hans J. Christensen på fredagen läste upp tingsrättens dom över fyra tjuvar från familjen Levakovic. Alla fyra dömdes till långa fängelsestraff, och Jimmy Levakovic och Dollar Levakovic dömdes också till utvisning med ett inreseförbud som var giltigt i nio år.

Således har sex medlemmar av den ökända Levakovic- och Petrovic -klanen utvisats från Danmark.

I publikraderna i rättssalen 404 hade ett stort antal medlemmar av den ökända familjen dykt upp för att stödja de tilltalade. Bland de närvarande var Giovanno Levakovic, Dollar och Jimmys pappa. Hans andra son Jura har redan deporterats till Kroatien, liksom hans egna bröder Django och Stefano.

Läs mer på BT.dk…

-Pettersson har i minst tio år skrivit om zigenarklanen Levakovic som är känds som Danmarks mest kriminella familj och varit i Danmark sedan 1972 där de levt på bidrag och varit kriminella i generation efter generation.

Risken är att Levakovic- och Petrovic tar bron över sundet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Sex medlemmar ur samma zigenarklan utvisas från Danmark

 1. De åker väl över bron och sitter i karantän ett par veckor och är sedan tillbaka i samma business.

  22
 2. För cirka 10 -. 15 år sedan utvisades en extremt kriminell zigenare från danska Helsingör till Kroatien, det intressanta var att personen ifråga aldrig varit i Kroatien, han kunde heller inte språket men utslängd blev han.
  Det roliga med detta är dansk medias reaktion, här i Sverige hade våra tidningar garanterat ”tyckt synd” om personen ifråga.
  Danska tidningar prydde då sina förstasidor med en bild på zigenaren och texten, -Trevlig resa!

  33
 3. ”Familien fik afslag på asyl, men efter protester fra græsrodsbevægelser på venstrefløjen fik familien alligevel opholdstilladelse og blev installeret i et hus på Amager.”

  Vänstern har lett till Europas fördärv.

  33

Kommentera

%d bloggare gillar detta: