En bra dag i domstolen, 2-0 till Danmark när zigenare utvisas

JOURNALISTIK. Efter att Ekstrabladet igår berättat att två bröder ur Danmarks mest kriminella familj dömts till fängelse och livstids utvisning följer tidning upp med ett reportage och en förstasida som måste få PK-media att rodna av avund.

2014-06-27_1459För ett och ett halvt år sedan firade tidningen stort när en av ur den brottsliga zigenarklanen Levakovic dömdes till fem års fängelse och utvisning ur Danmark för gott. Nu är det inte långt kvar förrän det är dags för Jura att bli eskorterad till Köpenhamns flygplats där en enkelbiljett till Kroatien väntar på honom.

Igår var det en mycket bra dag i domstolen när två av Juras farbröder, bröderna Stefano och Django dömdes till fängelse och en efterföljande utvisning med budskapet att aldrig mer sätta sin fot i Danmark igen.

Från tidningen ropar vi ett högt HURRA över domen, för om det är något de två bröderna förtjänat så är det en spark i röven så de försvinner härifrån.

Den zigenska gangsterklanen Levakovic är utan jämförelse den mest kriminella familjen i Danmark. Det har i mer än 40 år begått tusentals brott. Det har rånat, hotat, misshandlat och utpressat danskarna samtidigt som de fått socialbidrag.

Det är en klan om 50 zigenare som i generationer konsekvent och systematiskt bestulit det danska samhället, samma samhälle som gav dem skydd från påstådda förföljelser.

Levakovic har hittills med socialbidrag, förtidspension, kostnader för fängelsevistelser m.m. kostat de danska skattebetalarna 100 miljoner kronor.

Hittills har tre stycken romer ur klanen utvisats, ingen kommer någonsin att säga ett ovänligt ord till resten av familjen om de frivilligt väljer att följa efter Jura, Stefano och Django till Kroatien.

-Pettersson är imponerad över artikeln och Ekstrabladet och undrar när svenska med…förlåt jag drömde.

Förresten har någon läst Mytens vitbok om romer och sett om det står något om den kriminelle svenska zigenarhövdingen där…

8 thoughts on “En bra dag i domstolen, 2-0 till Danmark när zigenare utvisas

  1. Tydligen är det kris i tidningsbranschen. Till att börja med var det datorernas fel. Man måste ha en egen websida. Sen chockhöjde man prenumerationerna för att nu kunde man ju läsa papperstidningen vid köksbordet och sen en gång till (samma tidning) på webben! Många gamla som inte hade någon dator blev förbannade, så klart. Uppsägningen av mångåriga prenumerationer började. Mycket också beroende på de kraftigt försämrade journalistiska inslagen. Lokaltidningarna rapporterade om de stackars invandrarna och tiggarna och gav pekpinnar istället för nyheter från hembygden. Protester under ”Ordet fritt” refuserades.

    Då hoppar Radiotjänst i Kiruna in och bestämmer att utnyttja den nya teknologin – varenda dator, surfplatta och Iphone skulle betala TV- licens!?
    Svenskarna var maktlösa och knöt handen i fickan. Men en viss Niclas gick vidare och fick rätt i domstolen. Bravo!

    Undrar vad de ska hitta på härnäst för att krama mer pengar ur skattebetalarna och samtidigt få ut sin propaganda.

    Tänk om någon inom svensk media läste utländsk media eller bara grannländernas och hade tillräcklig IQ för att dra en slutsats. Fortsätter de så här är journalist ett utdöende yrke i Sverige.

  2. Hade detta varit Sverige hade det väl stått 0 – 2 man hade gråtit över att förlora dessa hedersmedborgare,

  3. Undrar om den inteligensbefriade Svenska Median tror att
    utländsk grov brottslighet försvinner av sig själv bara dom
    undviker att skriva om den?

  4. Kan vi inte ta hand om dom i Sverige.Vi tar ju hit allt kriminellt dregg. Tror
    att 7klövern gärna vill försörja dom stackarna.Och då kan dom även försörja några dyra advokater. Så att dom kanske kan få ett skadestånd
    för att vi kallar dom zigenare, tattare,……

Kommentera