Stäng

Obama säger att öppna gränser är ”ohållbara”

INVANDRING. USA:s tidigare president Barack Obama säger att tanken på att tanken på att ha öppna gränser som ”ohållbar” och uppmanade till en reform av invandringen systemet i USA. I en intervju med ABC: s Good Morning America förklarade Obama att även om invandringsreformer är en svår fråga att ta itu med eftersom amerikaner vill hjälpa andra, är det sedan länge dags att ändra invandringssystemet.

Obama byggde mur som Bush och Clinton påbörjade, men Trump fick kritik för att han ville fortsätta bygga. Obama utvisade fler illegala än Trump, men Trump fick kritiken av opartiska medier.

Obamas kommentarer kommer efter att mer än 15.000 haitiska migranter slog läger under en bro i Del Rio, Texas, efter att ha korsat Rio Grande för att söka asyl i USA. Ingen förstår det bättre än Joe Biden, tillade Obama.

”Vi är en nationalstat. Vi har gränser. Tanken att vi bara kan ha öppna gränser är något som är ohållbart”, sade Obama.

Yahoo News

-Pettersson undrar om inte Barack Obama är en rasist/fascist/nazist i den svenska vänsterns ögon eller om det som vanligt är skillnad på vem som säger vad?

Vi är en nationalstat, vi har gränser, öppna gränser är ohållbart, tänk när Jimmie Åkesson säger sådant…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 reaktioner på “Obama säger att öppna gränser är ”ohållbara”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: