Jimmie Åkesson: Vi måste ha höjda pensioner och ha ett totalstopp för asylinvandring

VALET 2022. Isabelle från Riks intervjuar Jimmie Åkesson, om bland annat Sverigedemokraternas pensionssatsning, om kriminaliteten och om invandringen till Sverige. Sverige lägger oerhört mycket i bistånd, det går att dra ned till hälften för att finansiera satsningar på annat.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Jimmie Åkesson: Vi måste ha höjda pensioner och ha ett totalstopp för asylinvandring

 1. Man kan börja med utresningar i offentliga myndigheter som inte klarar av att genomföra de med utvisningsbeslut. Det är fullständigt nerlusat med aktivister och rättshaverister i myndigheterna att de inte kan utöva det de är satta att göra.

 2. Ja, det är en bra början. Vi måste stoppa ALLT bistånd och börja utvisa massor av bidragsturister. Vi kan inte längre vara socialbyrå åt hela världen. Vi behöver pengarna själva nu.

  26
 3. Vi måste även avslå och skicka tillbaka alla som är här på felaktiga grunder innan de får medborgarskap. Tyvärr är det redan på tok för många som fått medborgarskap för att situationen ska gå att reparera.

  43
 4. Nu är kanske inte asylinvandringen det stora problemet för tillfället. Det är istället anhöriginvandringen och arbetskraftsinvandringen (den stora majoriteten är förtäckt asylinvandring) som är de stora problemen. Samt att minst 50000 vistas olagligt i landet (enl migrationsverket) men den siffran är ytterst osäker. Ministern vill gärna framhålla att brottslingar döms till utvisning och att en massa migranter har fått avslag, men då han är sosse väljer han att utelämna informationen om hur många som faktiskt avvisas och om den stora andelen som blir kvar pga ”verkställighetshinder”.

  30
 5. Vi ska ha höjda pensioner genom att fler får räkna yrkesverksamma år på gynnsammare sätt som innan fyrtiotalarna snodde ATP:n. Har man råkar ramla in och inte bidragit är enkel biljett enda alternativet.

  39

Kommentera